Jäitä poltellessa

Sitä o vissi liikkeel, he. Ei huvit ny mikkä. Eikä sujukka.

Lähi-Koos oli hyllyt täynnäs reikki. Olisin tarttenu batteeryn vaakasse. Ei sit. Halpismehu ei ollu enä halppa, huamasi vast kasates. Juaksi kattoma hyllyst. Nätti 30 (!) rosenti korotus, tänk ju verimats.

Päivä meni kenolles jo kättelys. Mää ole tapellu kolme päivä tavarist. Kas, ko eräs hra onnistus jättämä kapineitas laivasse, eikä osattu arvat, etei niit saakka siält ulos niinko luulis. Meinate vaa, et eiks tämä kerrokki aikalail täst ajast: tyyppi matkusta välil Tukholma–Turkku, unhotta hytti kamojas, nee löyretä, ja oitis lähetettä — Hellsinkki. Siäl ne lykätä löytötavaratoimisto, yksityisse tiätyst, ja maksa hunaja ja hvetist närvi et saa ne takas. Ulkoistettu. Kuink siisti kiartto, brkl.

Nii et shamppuut ja hikiset kalsaris voi unhotta. Rojuil tartte ol arvo luakka 300 markka, enneko maksa mittä vaiva. Passaiskos kyssy, et kuka o koohotukse kekannu? Jos paatti ja tyyppi kulkke tota väli, ni mitä vaddu ne roippet Hesas teke? Olisik ny iha liikka pyyretty, et ne kiikutettais Turu/Tukholma pollaril/lt-toimistosse. Siält ne olis helppo ja erukas hakke. Et niinko vaik huntti ja laaki. Färikäs palveleva laiva?

Koodirojektiki seisso. Loppus puhti. Homma ei ol vaikkia mut vaivane. Mul o meinate nii sukkela häkkyrä, etei siihe löyry suari ohjeit mistä. Tartte plarat zildjoona nettisivu, koplat siält sun täält, väsät muistinpanoi ja koklat ja ihmetel. Stana. Mut jos huame löyty poweri, ni taidan tumpat Wandan pariks päiväks ja muutta punkkasse Läppy fölis. Runtat jutu kassa. Iha vaa siks!

Sitäpaitti o kylmä. Mää ole tulos wanhaks. Mailma o väärimpuali. Kone kines.

2 kommenttia artikkeliin ”Jäitä poltellessa”

Jätä kommentti