Muhammed vuoren luo

[dvd-kansi]

Billy Wilder: Double Indemnity (1944)

Nonni. Kunnei netis kert myyrä klassikoit, niit elävikuvi mist mää tykkäisi, ni pakko sit ruvet ostama. Kismittä. Muavikrääsää luvas hyllytte täyrelt. Mut olkko ny, mittä mahrakka.

Et siis niinko: hyvät naisset ja hrat — mun elämän ihka eka dvd-ostamine. 8)

4 kommenttia artikkeliin ”Muhammed vuoren luo”

 1. Kas, mullakin on tuo hyllyssä ja vielä muoveissa, kun hommasin sen varalle loppuvuoden vapaiksi, mutten ehtinyt tarttua. Hinnat ovat mv-klassikoissa aika sopuisia, jopa halvempia kuin mitä dvd-elokuvan vuokraaminen maksaisi.

 2. —–>  varapygmi:

  Eipä ollunna hinnalla pilattu juu, 4 eurdoa. Minähän olin (aiemmissa blogijutuissani) valmis maksamaan tuon tason leffoista kympän, jos vain netistä valuttaa voisi. Mutta kun ei, niin Turun keskustan Anttilaan kävi tiensä.

  Tyrkyllä oli myös Kaurismäkeä, valitettavasti etunimi oli väärä *wirn*. Näköjään on kyhätty oikein Mika Kaurismäki Collection, joskin leffat ovat erillisiä, a’ 6 juuroa. Ei toki paha. Hiplasinkin Valehtelijaa ja Arvottomia aika kauan, mutta… iisisti nyt vaan, alkuun. :)

  Näytti siltä että alehinnat ovat haarukassa 4–10 euroa/leffa. Lieneepi normia?

 3. —–>  Staircase:

  Eiks vaa ollukki *häpi*.

  Muutama muukin oli tyrkyllä, jo mainittu Arvottomat ja esmes Papillon. Muut maksoivat kuitenkin tuplan, joten valinta oli lopulta helppo. Olen myös melkoinen Wilder- ja Stanwyck-funny, tuuri siis kävi.

Jätä kommentti