Puuhapäivä

Vihroviime ryhtiliike. Saman tiän tuliki ravattu pisi Turkku rapiat neljä tuntti. Monemoist assia oli rästis, nyte o varastot kohrallas.

Alku meni huanoste. Sain linkkaris päähäni et bluusvinyli ryyrittäis päivä mukavaste. Ehken oliski, mut levynarika akkunas sattus olema klappu. »Asioilla 15 min». No ei väkiste. Onneks ei suurt kutka ollukka, sattus vaa olema reiti varrel.

Jatko meni seeki vähä reissil. Muistin siin jolkotelles, et maustehyllys o kolo ja samas kortteelis China Market. Seilasinki rehvakkast ovest sissä ja ajatteli kaapat pussuka hyllyst. Ha. Hee ei ollu suunniles kuullukka mistä Tandoori masalast. Usuti sit tilama, ja lohruks osti pikkupussin (100 kramma) viatnamilaist Hot curry. 140 markka/kilo. Ehkei paha, mut kyl mausteet tarttis ol isos pussis, 200 – 500 kramma. Mihenkä happan.

Sisunttusi see verra et plarasi seuravaks Anttilan ja Stookmanni hyllyt. Kalle myi ei-oot, eikä Stookmannilka pussei ollu mut 100 kramma muaviputeleit löytys! Ja samal mun toistki himokki: Garam masala. Kummakki 150 mk/kilo. Suht tyyrist o, mut noil pärjä taas jonku aikka. Heijätki pisti tilama isomppa, saas katto.

Ja reissuha jatkus… mut palata huame. Reppu laahas maat, sen voi sanno.

Ai nii, tofu. Määhä ole sitä ettiny kattie ja koirie kans, siis halvemppa ja isommas tötsäs. China Marketis oli. Vähä oli pehmose tunttust, mutei onneks sitä lötkö mitä leipomuksi lykätä. 500 kramma, 12 markka. Ruppe jo olema, ko lähi-Kooho vertta. Miälelläs kans maksan mitä tartte, oikkias kaupas, simmoses misä nätit flikat palvele naama virnus ja sisälki tarkkene ilma turkki. 8)

6 kommenttia artikkeliin ”Puuhapäivä”

 1. En ny viittis kehuskel, mutt ko Malmiltki (800 meetteri pääst) sais noi perustarppet, vähä kallimmal eikä iha kaikki… son enemp turkkilaiste puati. Nii ni kyll tartte mennä kummiski ViiVoani ja hakke kaik siält. Tosa Hämeenkarul o semne etnine keskittymä, varma toistkymment eri ruakakauppa, afrikaanoi, itämaissi, muute vaa ent… eikäko etnissi. Ei paha! Ja sitt kotohalli viäl viäress :D

 2. —–>  Polgara:

  Ei tairet Turus ny pärjät, he. Oikkiast ei kyl hättä ol, sinäns.

  Keskustas o monemoissi ruakapuljui, aikast mont kilomeetri sättel. Brahenkarul o viärekkäisi China Market ja joku-outo-nimi, Aninkaiste ahtes (sisäpihal) ainaski yks; Kauppahallis taita ol pari viärekkäi kans. Ruahonjuuri löyty tiätyst ja Stokmanniltki voi etti jotta erikoisemppi — siälthä vihroviime sain kaivettu Tandooreit. Mää kyl dissaile sitä, härrasväjen puati.

  Pari piänt onkelma o. a) annoskoot o lilliputtimalli, b) laiska ei viitti etti, ja c) moni tommosist ei ol kovi pitkäikäne. Mut enemäkses kyl urputtele vaa lämpimikses. :)

 3. —–>  Polga:

  Ehheh. Kyl se iha normaliste tuli. Mutko mukan oli kaks linkki, ni viästi jäi Approve-jonosse — WoordPressi kyttä linkkimääri aika tarkast, roskapostitte varalt. Ja kert mää piri männäloppuviikost angaran plokipaasto (Lennoni-lohkares oli *köhh* 828 sivu), ni huamasi kuitat vast tänäpä. Zord. :)

Jätä kommentti