9 kommenttia artikkeliin ”Boheemina”

  1. Ai pehmiäk, se vuare 1924 ork? Oooho.

    Niinpä, joskus kirjoi myytti markal (1,00) eikä kuurel (1,00). Stana. *ja karettuki :)*

  2. Tartte tarkista painovuas, en ol ny koton. Osti sen just enne, ko tota leffa tehti :) Tosi omituine sattuma… Tommost käyny kyll usemminki. Welhotar, juu nou :D

  3. Oho ja kappas vaa. Kyll mul o pehmiäkantine, mutt en eile jaksanu etti sitä (-> lue: muistanu koko assia!) esill. Mutt kyll se aika vanhahtavalt näyttä, ei se kumminka mun muistaksen leikattava versio ol…

  4. —–>  Polga:

    Nyte pääsen vissi vähä huakasema… *wirn*

    Meinate toi vuare 1959 painos ei olekka divareis mikkä hirmuhinttane, se pyäri luakas 5-6 eurdo. Sen sijast 1974 painokses o jotta hauskast — hinnat o välis 12–15 eero. Olsiskos syy sit tämmäne: »Sidottu konekiillotetulle Kymex- painopaperille.» :D

Jätä kommentti