Phoneys

[iPhone]

Nonni. Ai-Phouni o matkallas.

Kauva ei nokka tuhissu. Eilä ehtool yhyti Mäcci-palstalt suunniles sopiva. Lykkäsi tarjoukse (ja pari kysely), myyjä vastas ja mää sanosi jeeees. Aamul tuli maksamistiarot ja hoitelin poijes. Äske lähti palikka Itelliaanos tulema, tiisdaakin varmast jo kätösis. Wei tu gou.

Katota sit mitä tule, he. Sokkohommiha nämä pualiks o kert ei pääs hiplama ja koklama. Pari kälyst nettikuva ei liika pal avit.

Yhrest assiast voi ol häpi nou mätör wot. Onneks pysysi loppuvuarest housuisan. Silloha oli jonku aikka kova hinku, enne joulu, juast keskusta ja ostel poijes. UUSI, hirviän hinttane. Nyte puhuta jo järkeväst — maksoin tost käytetyst suunniles viireosan, siis 20 rosentti. Aika helvati iso ero, sano.

Kerkesi kans kattoma eilä Huutiksest. Niinkos hyvi tiäretä siäl o homma karkkamas käsist. Koht ei saa 50 markal enä mittäkä. Tommossi iPhoneiki oli tyrkyl 5–6 kappala, hinnat 1 500–2 400 markka. Ei hyvää päivää. Oma lukus oli tiätyst »nikerialais»-ilmot. Konkariha simmoset huama laakist: kaupoi o tehtyn alt 10 (neeki kavereitte kans), ei kuvei (taik jostan nettisivult), hoono kiäli ja karmia hintta. Mut untuvikko voi sortu äkkiiki. Tule hyvät hässäkät yhrest napsautuksest. *brkls*

Toivota et mötikkä o kunnolline. Yks miäliteko poijes miälest. Ei sil, kyl niit riittä. *ha*

2 kommenttia artikkeliin ”Phoneys”

Jätä kommentti