aiOnnea

Luuri- ja vidkutinassiois tapahtu see verra sukkeli, et kyhäsi plokisse ikiooman lokeronki. Mopiili. Juu, iha oikkopolkui ei kuljet.

Olen ny pari päivä rytkyttäny aiFounian urakal ja salat ruppe hiljakses selvimä. Kaik ei o iha nii kaunist ko karkkipaprust luulis. Ruppenki vuarattama, sitä mukka ko vasta tule.

No siis.

Kalenteri  (iCal)

Ei iha mitä piräis. Ei siis torellaka. Tehtävi ei voi naputel olleska (!) ja viikkonäkymä uupu. Lankato synkki Wandan kans ei pela noi vaa, täyty rakentta merkillissi häkkyröit esmes Kuukle-almanakan kaut. Taik sit osta erikses muitte tekemä viksu kalendeeri.

Saiskos vähä ihmetel. Wandan iCal o nätti ja toimiva. Kui ei Jobsit o kykenttyny siirtämä sitä aiFounisse?

Selain  (Safari)

Safari toimi oikke hyvi. Pari assia o silti vaihees. Välilehtei ei ol ja akkunoitki voi avat vaa, olik se ny seittemä. Ja mikä huano ni välimuisti (cache) puuttu. Joka kerta ko siirty erellisse ni sivu larata uusiks. Haloja? Sekä ei naurat et nettisivult ei voi hakke mittä. Cmd + F. Se uupu. Jos sivu sattu olema (liika) pitkä, niinko mullaki toi lättylista o, ni saa hinkat minuttikaupal ennenko löytä mittä. Ei tu kesä.

Netis kerrota sitäpaitti ikävi. Äpple ei kuulemma an luppa muil selaimil ellei ne worki »Safarin pääl». Ja sittekki vaa hintsust. Jaaha. Mut meinaan kyl käyrä Oopperas.

– – –

Pikkase ole yllättyny juu. Mäcci o nii siisti peli etei tommossi osannu orotta. Toisen kaut Äpple o nuari viäl, näis hommis. Nookkia o painanu kapula 20 vuat. Mut kui varte sit taas Samssunkei ja muitki niit kehuta? Onk ne hoirellu hommat viksummi?

Turha viurat, saan kyl kaik pelama. Viikko, pari. Ja lopetettas mukavaste.

Luurist löyty simmone prokrammi ko aiPod. Sil katota leffoi ja huurateta pittimössö. Munt o tiätyst nauruttanu iät ja ajat, et joku muka vahta elokuva tupakkiaskist. Mut tota. *köhh* :D

Elävikuvi ei sinäns voi katel. Mutko sattusi erellispäivä yhyttämä divarist pari musa-DeeVeeDeet, esmes pari tuntti Ed Sullivan Showt, ni sit tuli miäle et… No helvatti! Sehä toimi. Rippasi kiako piäneks, lykkäsi aiPodisse ja kyttämine onnaski oikke hianost. Musadoku, tehty telly varte; isoi lähikuvei ja paljo pälätyst ja rockki soi. Mihe siin taulutelly tarvita?

[Temptations aiFounin akkunassa]

Piän vireopätkä (.m4v), tommone ko kuva tosa: Supremes • Uittamo 4.3.2011 [3 Mt/ 25 sekka]

Ettispäi, sanos akka hankes. Ruvetas ettimä Woordei ja Ekseleit. Ja koht kaupunkil.

Jätä kommentti