Kahta en vaihda — enkä edes yhtä

Tänäpä kerrotti uutisis kivoi heti aamust. Soonera iskeki lapios pysty eikä mun letku vaihetu perjanttaiyän mihenkä. No ei mul sunkka mittä tekemist ollukka. :/

Kaik pinnat ajotuksest. Kaistoi ja liittymei ja muit simmossi vaihreta tiätyst kuukaure lopuks. Taik siis ei. Mitäs siin sit. Mää ole kyl sopinu Sooneran kans afäärist, mut satavarmast o turha mittä urputta. Force majeure, he sanova. Mää ole eri miält — lakko ei mun miälest ol mikkä ylivoimane este, eikä ainaska mun syy. Mut jos mene plarama sopparias, mikä o tehty joskus 10 vuat takaperi, ni kärbäsebaskakohrist kyl löyty parakraafit. Vissi o.

Thänk gaad, et hommasi etukätte sen mopili. Nettitiku kans saa sentäs jottan tehty. Sit vaa orotella. Ja mitä lyärä veto, ni Soonera koitta viäl lopuks kisko mult koko huhtikuunki hinna. :mad:

TeliaSoneran työnseisaus alkoi

TeliaSonera Finlandin toimihenkilöiden viisipäiväinen työnseisaus on alkanut. Se on vastalause noin 300 työntekijää koskeville yt-neuvotteluille.

Työnseisaukseen osallistuu yhteensä noin 3 100 toimihenkilöä kaikista TeliaSoneran yksiköistä.

Ammattiliitto Pron mukaan asiakkaille ei avata uusia liittymiä, vikapuheluihin ei vastata, vikoja ei korjata ja Soneran kaupat menevät kiinni. Ainoastaan hätätyö hoidetaan eli 112 toimii, Pro kertoo.

TeliaSoneran mukaan kyseessä on laiton lakko.

[Lähde: YLE teksti-tv, 30.3.2011]

Jätä kommentti