Ämppärit up

Määhä totanois vannosi. Eten ruppe heiluma Luurin kans, julkisil platseil nuarat korvis. Enkä meinakka. Mut tuli vihroviime koklattu miltappa vaivasest mötikäst kajahta. Ei hassummi.

[kansi: The Risnig]

Bruce Springsteen:

The Rising (2002)

Rupesi sit kaivelema ämppärivarastojan ja CeeDeit kans. Onha niit pino flintallas kert liki 15 vuat takaperi niitki jo väsäsi. Aluks oli meina intto. Tuli keräiltty mojoova arkisto nuaruure harvinaisuksi. Vinylihommat ei ollu sillo viäl tapeetil eikä läheskä kaikki olis löytynykkä. Plätästki oli vähä pula. Mut kirjastois jo kaikemoist oli ja kavereil tiätyst. Ja jos ny oikke tippaleipääs kaivele, ni saatoin napsautta netiski pari kertta. :b Siihe aikka oli kaikemoist viäl tyrkyl, konnei jetsonei peljätty.

Pikkase haahuili, et minkä kans koittaisis. Kummone viilinki. Mutko oli vähä onea olo ja äkkäsin Prucen, ni siit soima. Tuli samal honattu, et tota Rising-kiakko en o kuunnellu vuare 2004 jälkke kertaka (!). Ei suur ihmekkä. Käven Bossi vahtamas sillo kesäl 2003 staadionil, ja hommasi siihe pääl heti viire älpy live-poksi. Ouvördoussi. Hyvi o kans ollu tiaros, et tosa lätyl o runsamma kaupal murhellissi WeeTeeCee-jutui, kommentei niinko. Ei o huvittanu kelat.

Iha oikke muisti. Suruline platta se jollantappa o. Toisenkaut kyl paljoki parempi ko muisti. Mää taisi aikanas vähä hitsat, ko Äijä veti suunniles koko kiako ja jätti kaik mun suurest orottamat loistokit kiskasemati *wirn*. Mut kyl muistoiki valus hurumykke. Heilutti tippa öökonis käret pystys ko »Waiting on a Sunny Day» sois. »Empty Sky» ja »You’re Missing» jäi miäle neeki… Moderate biitti o homman nimi. Weinbergi ossa iske eikä ylöspanos muutenka vikka. Pomon tekstit o vähä sukkeli välist eikä ainaska mittä Dylani, mut tartte muista ajankohta. Pari kolme täytepala löyty, mut esmes »My City of Ruins» o helvati komja goospeliveto. Alpumi o tasane, kestä kuunttelu ja varmast vaa parane vanhetessas.

No  juu. Innostusi siis kepjäst. Mitätöine moppi otta sisälles aikalai tavara. 50 alpumi ei ol mittä, nolla vissi perässe. Eikä seekä niinäs, mut sen kans o nii helvati helppo lötköttä. Äijä seljälles, naru roikkuma, nupit kaakko. Muitte vempaimitte kans o kauhia säätö.

Tairanki planeerat piäne kihaukse, tosa kevän mitta. Nätti viis tuntti nuaruure helmei. Ganes, Kaseva, Heeppi, Nazareth, Chydis, Slade, Dave, Alatalo, Lucifer’s Friend, Purple… Sauna varata hiukka normi aikasemmi. Nätist narautella. No helvatti… :D

2 kommenttia artikkeliin ”Ämppärit up”

Jätä kommentti