Hyllytys 2

Viikoloppu o paketis. Mittä tährelist tehny. Mut pikkase rupesi planerama uussi hyllyi, ja siin puuhas onki viäl tekemist.

[Levyhylly olkkarissa] Jos jokku ny ihmettele mikä nii vaikkia o, ni paalutellas vähä.

Olkkaris o kaks pöytä ja kaks soffa, niitte väleis äijän menttävi polui. Hyllyi o ennestäski totkai, mut ne peittä seinist vast joku 60 rossa. Katorajas o tiloi, ja omas otta *köhh* mööpeli. Seini pisi ja vähä mualki loju yhtensä nätti 4 000 opust ja vinyli. Siit vaa siirttämä? :b

Tule moniosane rojektos. Ekaks täyty saara aikaseks kolo, platsi mihe siirrel mittä hyllyist. Se tiätä keikka Ekotoril. Yks soffa saa kyytti ja siin sivus kuskata poijes vähä muutki. See jälkke voi alotta.

Se-Merkki-hyllyt oli kiikaris, mutei uuten. Jolsei pakko o. Maksa meinate piäne auton verra. Paha kyl, ei käytetyikä iha hirviäst tyrkyl ol, ei ainaska Huutikses. Ja jos onki, ni ruskian färissi ja »nouto Hyvinkäältä». *wirn*

Mut jos tarppeks pitkäl täsä mennä, ni parku lakka. On meinate pakko sanno, et Se-Merkki o (melkkest) hintas väärtti — likelt ikune. Tukeva tavara, ja kert ne o modulei, ni voi rakennel pikku hilja miäleistäs. Jos jossan, ni täsä pitä paikkas etei köyhäl o vara osta huano. Eri assia tiätyst, onk sit vara. Mut jos plätä vaa taskus pakottais, ni en yhtikä kuppais. Lisäks täyty muista et vinylit paina aika helkutist. Ei niit voi niputta rupuhyllyihi.

Et siis homma käyntti. Tyhjäile ensiks olkkarin kulman ja siihe hommata »kulmapala» ja siit sit ettippäi. Kyhätä vaik hiljakses lyhemppä seinä, ja orotella, jos vaik pomppais käytetyi kehi.

6 kommenttia artikkeliin ”Hyllytys 2”

Jätä kommentti