Kansi kines ja kuulemiin

Huhh. Vihroviime o tyähommat vähäks aikka pakeetis. Taidetanki pirel taidepaussi. *wirn*

[Varsinainen-lehden aukeama] Jokune käyntsäri, pari lehrykkä, muutama veppisivuitte päivitys. Äkkik siin ny viikko ja toinenki uppo, ko matskui tule tiputtamal. Eikä jokane asiakaska iha ain tiärä et mitä he haluis, pikkase tartte hiaro. Mitäs siin, mun homma se tavallas onki pirel jööt. Wanda hoila, homma hoitu.

Mitäs sit muut?

Sain neljä lahjaälppy, siis ilmatteeks. Harmi vaa, et kolme makka hyllysän jo ennestäs. Eikä se ainova uuska mikkä iha daideelline himalaja ol, Mud-orkesterin Use Your Imagination, vuarelt 1975. Etukätte oli kepji orotuksi, jos vaik käveis säkä. Vinylit tuanu sälli meina ilmotti vaa, et »joukos o yks Pelle». Olsin ollu vaik valmis vähä pulittama monestki 1 000 000-kiakost. Ei sit täl kertta, Mok (1980) o veivattu mone kertta. Mut lahjahevon hampaist ei tiätyst kantsi urputta. Olla häpi.

Pannas pari sana Itelliaanostki. *brkl*

Tosa Ä-päivän oroti linkkari pysäkil. Taulusse oli teipattu aa-nelkku. Siit käve ilmi, et Itelliaano oli purottanu lehrejakajitte liksoi siisdit 30 (!) rosentti. Kiaroilemal tiätyst, pistämäl jakoreitei uusiks ja muit kivoi kuvioit. Stana. Tekis miäli tehrä jotta. Mut mitä mahta — monopooli. Kuulin kans eilä, et sama virma meina heivat valikoimistas sen Kotopaketi, a’ 16,60 eurdo. Just ko mää honasi et simmonenki o, suara ovel kauhia loora! Tämmöttis sitä toimi osuuskauppaväki, eikä aasiakkal o yhtikä mittä sanomist.

Mut nyte taita hässämine riittä. Wanda panna kines ja häippästä puit halama. Ens viikol joskus jatku. Sit ko viitti, he.

Jätä kommentti