Ei se ollut niin

Taik no, pualitteks. Et siis…

…tuli vaa yhtäkki miäle tost »elämäkerta»-rojektist. Et miks varte se »multimedia»-juttu seisahtus sillo 2003. Yks syy OLI kylläki se huuhailu — tekiskös Directoril vai Flashil. Mut isomp assia oli iha toine.

Mää honasi heti planerausvaihes et ei helvatti. Jos meina pistel koko elämäs kiakol, skannat tuhanne foto ja doku ja tiäs mitä, ni eihä ne mihenkä rompul mahru; vaivaset 700 meka. Silloha ei viäl ollu DeeVeeDee-asemi. Olis pitäny karssi ja purotta ja heivat ja koko hoidost kuihtus itu. Mut dvd-kiakol mene vähintäs 4,7 gika. No jo!

HmmM. Taidanki asetel palukat uusiks. Ruppen naputtelema muisteluksi teksturil. Ekaks räppään Total-versuuni, simmose misä ei säästel mittä. Haukuta kaik, kehuta ittetäs ja juaruta ko Seiskas. Jälkketulevat saa oikke ihmetel. Siit voi sit stilisoira salonkiverssioit plokisse.

Mahroik mää otta mun lääkket aamul? :)

Jätä kommentti