Hui hai, on jo sunnuntai

Kylsse ketuil valus tämäki daakeni taas. Puuhastelemissi… hyäryst paha ulvast.

Quizin kans meni jo hyvä tovi. See o jännä juttu kui se ottaki aikka. Pari kol tuntti mene äkkiki, ja see o melkkest sama tekek kyssät itte vai saak appu. Täsä siis puhuta ajankäytöst. Se hukkanttu niis iha eriltappa, mut loppuviimepleioffeis tunnit o liki samat. En silti pärjäis ilma avituksi enä, see verra moont ole hinkannu. :o

Hyllyrojekti seisso. Mää tuli pahast yllätetyks ko talos veretänki remppa, sama aikka. Katos jollantappa kutka, kert (oma) rauhaki meni. Osaltas se kyl jumittus parist muustki syyst: henkilökohtaset ominaisuuret *wirn*. Suvus o meina Ä:n pualelt — kenelt mää ole periny — synttyny simmone tapa jolsei vamma, etei nii millä viittittäis ikän pyyrel appu. Ekotori-keikkaha tarttis tehrä. Toisen kaut olla piheiki; määki kyl olevanas pääti, et turskist vaa tilaile muuttokärrin ja maksa mitä lystä. Mut sit tuliki välipuhei, et joskos joku tutunkaima kummiski ottais sen soffan. Siin sit istuta, ha.

Filo. Seeki loju entramati, ykkösel vaa ruksuteta. Pihi… korjamineha maksais 180 markka eikä see ol iso raha. Mutko sen tuplamal sais filokirppikselt uuremma ja hyvi (?) hualletu, ni tekis miäli vaihetta. Paha kyl tarttis liikahta, toisel pualel kaupunkki peräte… jopo joo. :b

Pualustella lopuks pikkase. Em mää sunkka mikkä saamatoine ol! Mut pakko sanno, et nätti 15 vuat näppikse kans ruppe näkymä. Munt ei IRL paljo enä kiinnost. Komputteri(t) o yhres huanes ja voi maat seljälläs Läppy sylis. Ei hikko, ei henkästy eikä tartte sählät ja soppi assioist mihenkä. Senko teke. Tuhanne rojekti o jonos. Ja sit ruveta häirittemä… ;DD

Joo, voi tul kämpäs viäl ajolähtö. Mut jokasel päiväl murhhes. Pannas kaffe puttoma ja jatketa. Näppiksel.

Jätä kommentti