Hullun lehmän kurkku

Ookey. Paniikkinappula: [Tykkää]

Nyte nytkähti närvi. Kaik ulkolaine poikotti. Jolsei löyry kotomaist, en ost olleska. Vegelt haihtu valikoimat mut paljok se täsä konkurssis enä. Kauppalasku o yhres hetkes jo noussu nätti 20 (!) rossa. *stana*

Ja hello, operator: kuuleek keskos?? Sen Pirkka-narutukse voitte tyäntä siihe paikka mihe kuu ei kumot! Kyl jämpti o. :O

4 kommenttia artikkeliin ”Hullun lehmän kurkku”

 1. En paina! Mää osta kaikenmaalaissi, piruttaski… Mää en suvaitte tämmöst SS- ja Koo-monopoli enä yhtikäs. Liiteriski o jo kotimaist, onneks, paljoki. Mutt silti osta hyvi mialuuste tsioskist, jost itte valkkamalt saa pussillise (4 kpl) paprikoi, jättiherkkarei, nyrki kokossi (6 kpl) ja 3 kesäkurmitsa, kaikk yhrel juurol! Mää ku en voi syärä lanttu, en yht sunt toist. Ett o pakko vähä laajentta.

  Ennemmi nää kaks ryhmittymä boikotti – sitt voira puhu assia. Mää ostasi mialuust lähiruakka, kotomaist, jos (niinko enne) viljelijä itte tai renki tms. käveis kerra viikos tosa, miss jätskiautoki kääntty ja myis omi tuatteitas? Mikä siit teke nii mahrotont? Enne kävi – myi kaikki vihanneksei ja lisäks viäl omi kaurakryynei, jauhoi, kanamunei… helvati hyvei ja ihan vähä kallimal ko kaupas. Mutt tuli toho viäre, ei tarvinnu raaha. Semmottos mää meinaisi! Nih kerta.

 2. —–>  Polga:

  Hehe. Mää vähä arvasi. Taisit juurki jutel assiast plokisas.

  Kyl poikotti tarkotta kotomaissi monopoleiki, sitä vähä tarkoti tol Pirkal (se harhautus hatutta munt suurest!). Kokonas ilma heit ei tiätyst pärjä. Mut täst ettippäi katon satatarkast mitä siält ostan, ja ainostas kotomaist ja mialuite lähel tuatettu ja luamu; maksan pahuttaski enemmä. Luamukurkku esmes makso tänäpä tuplat tavalisse.

  Mut et toi onnais tule jalkatyät. Täyty ruvet tosisas ravama toril. Ulkolaist siälki o, aika palki, mutko valkka hualel ni tarppeks löyty kyl.

  Juu, toi oikkia lähiruaka. Siit o enneski ollu juttu. Joskus 90-luvu lopul meijänki pihas käve tuattaja myymäs peräkontist. Sauhusse kuali. Ihmiset o liika laiskoi ja tottunu kärtsämä infernois. Siinähä tarttis vähä niinko porukas ostel, säkki neljä ossa ja siltappa. Mää kyl olisi valmis ko pappi sotta!

  Ja vaik tosa vähä huusinki (he), ni ei mul kovi isso muutost tul. Tähä astki suhre o ollu suunniles 80/20. Jokku vihannekset varmast putto poijes mut täyty kehitel sit jotta muut. Kaffe ja panaaniki kasva vähä huanost raukoil rajoil, nii et 100 rossa o turha koitta.

  Mutei tartte paina. :D Sul o moneltappa eri juttu, ja jos meilki olis tommone kiposki likel, ni harkittisi varmast ostamissi!

Jätä kommentti