Huonoa elämää

Niihä sitä tyhmä luule, et olis omas korosas ko herran kukkaros. Mut talosha alko remppa. Se o juur nii baaskamaist ko arvasi.

Normalisest elämäst ei tul juurka mittä. Koko virka-aikan kaiku jokapualel iha helvatimoine pauke ja kilkutus ja poramine (mää varsin!). Kahrest kivast vaihtoehrost voi valkat miäles mukka. Kaikot evakko taik viättä päiväs korvatulppaanit SYVÄL.

Hupaha ei sitäpaitti eres alkanu. Ko en rempast mittä tiänny ni kerkesi juur männä viikol pinoma nätti 500 opust, suara akkunan ette. See jälkke satuin vahtama ilmotustaulu. Kaik akkunat vaiheteta…

Huano elämä voi kyl viättä iha ittekki. Viime yän ko ei unituttanu ni räpläsin Vista-Läppyän, nafti kolme tuntti. Et voi kiesus senttäs. Onsse nii hirviä vimpula eten millä käsit, miks varte jokku sitä hipla. Pakko arvat et vanha vidzi: kert ei paremmastka tiärä. Mäcci-heepo parkku tuskatas… :b

Oteta vaik pari assia.

Mää en ol Vistasse juurka koskenu. Siinhä on oikkestas vaa käyttis ja jokune ripattu eläväkuva ja tuhanne turvaprokkist tiätyst. Mää ole ainova käyttäjä. Mut pääti sit koklat. Tein ittestäni uure käyttäjä, turvamiäles. Pitkäst toist tuntti meni heti siihe, et sain deletetty kaik ne helvati »hianot» ulkonäkyjutskat; varjon poijes kurssorist ja siltappa.

Kytkin kans sen Defenderin pääl ja see jälkke ei juur mihenkä ollu assia ilma pop-appi. Ja entäs Käynnistä-valikko? Prokrammitha mene siihe puali ittestäs ja mää tykkäsi joskus aikanas järjestel ne nätist kanssioihi. Ei onnannu olleska. Jossa ohjeis sit lipsatetti, et iha kaik ei välttämäti toimi »perinteisellä näkymällä». LOL

Et niinko tämmöne kesä. Huame täyty vissi sotke kylil. Hommama lissä tulppi.

Jätä kommentti