Se pyörii sittenkin…

Pikalomakit saati hoirelttu. Ja hetikoht ko kotti pääsi, ni tulinki pahaste yllätetyks! *wirn*

Määhä ole täst jo viurannu moontki kertta. Slahre moteemi o bas… huanost toimiva. Ko vaiheti IiÄsPeet piti letkun pompat 10-kertaseks, mut se lahoski 15 kertta hittammaks. Eikä o paljo huvituttanu lähte hanskama Elissan puljusse, see verra juntturas koko sotku o makkanu. Ja o muutki tekemist. Olen kiroillu. Ja orotellu. IHMET.

Niit näköjäs tapahtu. Nyt se letku pela yhtäkki niinko kuuluki! :OOO

Sattunest syyst joutusi puuttama sen motuka — juur enneko häippäsi viime torsdaakin. En koklannu sillo mittä (turhha vaiva), kattosi vaa et lamput pala, ja kone kines. Mutko tänäpä rupesi puuhama, ni mitä helvatti: selamine näyttiki yhtäkki iha nopjalt. Testasi moneltappa ennenko uskosi. Tott se kummiski o. Letku o kokolail kunnos ny.

Ja turha luul eten muka olis enne puuttaillu! Oli ainaski kymmenes kerta. Ekaks heti ko vaiva näkys, pariki kertta, 3–4 kertta muute vaa ja pari nollaust sillonki ko vikatyypil (just!) rinkasi. Eikä mittä tapahtunu. 15 sekka lataus, brkls.

Mut nyte kaikki yhtäkki pelaki. Mittä en vaihettanu, mihenkä en koskenu. Mikä sukkelint, ni verkkoki workki. Sehä meni kans nuri jo heti viiko pääst; Läpyn kans oli turha koitta, paitti naapuri kaut (ehheh). Koko hela veegeni oli karonnu Verkko-akkunast. Ny se Kotiboksi o palannu sinnekki ittestäs ja Läppy pomppa avates suara netti niinko pitiki. Gou figör??

Olla häpi. Toistaseks. Tämmäsest o meina seurauksi.

Kel onni on, se onnen kätkekö. Piräiski vissi ol iha hissukses vaine *wirn*. Kuink vaa, ni mene varmast pual vuat ennenko oikkest usko. Nii kauva orota joka päivä, et taas lojuta hirastuskaistal. Eikä se eres siihe jää et o vaddumaine olo. Mää joutusi nätti kolme kuukaut räpeltämä, ja simmone näky jo tekemisis. Kert jokane nettisivu otti 15 sek, ni oppis tekemä sen aja jotta muut, hyärylist; mimoima vahinko. Nyt täyty taas opetel poijes siit. *stana*

Katella ny. Puristella… paikoi. Mihenkä en kyl enä usko. 8)

Jätä kommentti