Mutkia

Mailma makka sukkelas vaihes. Tiär oikke olisik vai eik.

Remppainferno o seisattunu. Tänäpä ei tapahtunu mittä. Mikä siis tarkotta, etei kuulunu ÄÄNT. Mut see o vähä laiha lohtu. Mää luule, et toises pääs talo kyl viäl porata (arkkh!) ja ainaski mun seinäst uupu kaik fyllit. Ei o käsityst millai niit siihe ympätä, mut varmast ainaski vasara heilu. Kert se hakkamine kuulu rapiat meetrin pääst, ni ei mittä assia viäl makkari. Täyty orotel pari päivä, et näke mitä kuulu. Tyähommi tartte siirtä, stana.

Kert hommi ei voi alotta täyty tuuletta lanttu. Olen näpytelly txt-peliän, et vire vähä säilyis. Mut seki ruppe kyl käymä tyäst. :O

Peruspelihä o äkki valmis. Siis et o luali taik taloi misä siirrytä ja etitä tavari (objects), ja traijata niit jonnekki syyst taik viirennest. Mutei tartte ol kovi monimutkane juttu ko ruppe hirastuma. Oteta ny vaik tämmöne: Pelaja on jossa huanes; hän mene jääkaapil, otta siält potu juatava, ava sen korkkaril, vetä huivisses ja paiska hylsyn pöyräl. Okey. Mut misä vaihes se pottu o täys ja misä empty ja misä kohras anneta lupa siamast? Entäs jos korkkari ei ol »näkyvis» — jos se lojuki pöyrän al. Ja mitä jos kaappi avata uurestas: onk se pullo erelles hyllys? :)

Koodirotla ruppe äkki venuma. Eikä viäl puhut mittä esmes ostohommist jossan kaupas *hirviä jopi*. Sivumenne sanoe, mun piti kättelys lykät simppeli peliklokuki, simmone mikä mitta aika. Hahhah. Olen varmast 3–4 tuntti jo yhtensä kahlannu koodei netis, ja jokaikine viritys o 50–100 rivi pitkä! Ei taira kloku juast iha äkkikä mun pelis. Kekata jotta muut sit.

Niinkos hyvi tiäretä ni Lord works in a mysterious ways. Meikkihommat pisti elämän tylyste sekasi, mut on siit piän hyätyki. Mullaha oli puali kesään saakka paha DeeVeeDee-kutka. Se katos hässäköihi! Osas oli silläki, et Huutikses osus vasta jokune The Häirikkö. Nii taik näi, ni hupa katos. Enä en (siält) viitti etti ko jotta herkui ja harvinaisuuksi. Ruppen kiärtämä tosimiäles kirpparei ja divarei ja Turu kaht pulju. Niis ei tul tappelu ja sitäpaitti kiakoi voi hiplat miäles mukka. Jos sattuis harhaosto voi syyttä ittetäs eikä kärssi Idiooteist.

Jotta muutki oli miäles mut meniki poijes. Olkko sit. Kyl mar elely hiljakses rauhottu, mutkat suaristu?

4 kommenttia artikkeliin ”Mutkia”

  1. Heh, en mäkä paljo enä Huutikses käy. Tosi harvo. Antikka.netis kyll ja iiPeis muis asiois. Tuntu, ett Huutikses o hinnatki noussu joissai jutuis iha älyttömiks.

    Mutt – toivota, ett remppa alka olla koht ohi! :D

  2. —–>  Polgara:

    Just ni. Joka 50:s opus o erukas ja sama eläväkuvakiakois. Alt 10 eurdon ei meina irrot mittä. Ei pal houkut. Sitäpaitti kauppa ei käy eikä kannat ihmetel. Toista oli 2008, sano.

    Ei kyl o kohtka ohi. Fyllei mätetä varmast viäl 1-2 KUUKAUT. Kyssä tiätyst kuulu: mikä o mekkalan määrä? :O

Jätä kommentti