Breathe in the air

Hohhoija. Jokoha alkais pikku hilja puhti palama?

Jäithä täsä o polteltu, etei mittä isomppa kertomist. Ja siit yhrest assiast ei sanaka. Olla ny häpi vaa, ko mekkalat o pysyny viiko verra poijes. Muuteska viitti revitel. Jokune rivi.

Tyähommat sain tänäpä alotettu. Iha hyvi sujus, piti vaa ussemma päivä kerät pooweri. Taik sanoiskos et menttaalienerkia. Taittohommis mittä synny, jos kutka karoksis o.

Txt-peli o pikkase hyytyny *wirn*. Ei sunkka tekemise puutteest, mut ole löytäny ittestäni iha uure ominaisuure: ole ruvenu haahuilema (!). Mää ole tehny sitä peli ny viirel (5) eri prokkiksel. En huvikses taik miälenkiinnost, mut pualipaost. Nee o tosi sukkeli ne ohjelmat. Jokasest uupu joku tärkiä juttu (mikä toises tiätyst o) taik sit esmes koodaamine o tehty vaikkiaks. Kaks kantto kaskes varsin. Joko »pelikelokun» tekemine o liki ylivoimast, taik sit ei kykenny kyhämä kartta (map) siit mailmast, pelaja varte. Hardkore-heepot tiätyst rakentta simmose nupisas, ja jokku riipusta paprul. Mut mää en tykkä rääkät pelaja. Geimi o tarppeks vaivane ilmanki. :b

Noh, happivaje haitta mualki. Läppy o ruvennu renkkama. Akkuna välist välkky, varsin jos o virrasäästötila. See tarkotta varmast, et ruutu ruppe kypsymä taik sit näytöohjain. Kumppaka ei kannat (taik voi) vaihetta. Pualtoist vuat HooPee kesti, enkä eres paljo käyttäny. Ei sil, et enemppä orotinka.

4 kommenttia artikkeliin ”Breathe in the air”

 1. Huh, kui tää syksy ny täll kertta onki nii vaivasest lähteny käyntti itelläki *kursorine kyssäri*?! Eikä eres remontti, sama wanha Polka vaa :(

  Mutt läppysse, koklas säätä sitä varovast ees-taas sitä näyttö… Mull toi sama ilmiö tul varma kans 1 – 1.5 vuaren jälkke. Sen jälkke välil välkyttele ja autta ko säätä vähä näyttö. Ei siis ol näytöohjain tms. vaa ainoastas toi välitys (jota ei vissinkä voi kauhia halval ainaska korjat). Vissi HP:l joku tyyppivika, ko mullaki o HP.

  Jaksui ja kaikke semmost! *tää meso lomalla ny*

 2. —–>  Polgara:

  Joo-o, juhannukse jälkkeses puales vuares ei ol pahemmi oleva kehumist… *arrkkh*

  Ees-taas? tarkotak sää resoluution renkkamist? Nii taik näi, oli lohruttava kuul ja pitä paikkaski! En tehny oikkiastas yhtä mittä, ja taas o akkuna kunnos. :O

  Tyyppivialt tuaksahta.

  Häpi holiday ja kunno mesomist! :)

 3. —–>  Polgara:

  Ai jaa simmottis. *käy koklamas* Ei heti auttanu. Täyty väänttä sillo tällö. Onneks Läppy ny ei honukki maksanu, kestä sit sen ko kestä. Eikä mittä onkelma ko vaa virtapiuha o kines.

Jätä kommentti