Geim on

Täsä mittä muut kerkki. Txt-peli akkunas…

Koiti sit lopultaki lopetta huuhailut. Kert kaik helppo-ohjelmat tyssäs heti ko vaikkemmaks meni, ni pomppasi toisse reuna. Kolme 300-sivust PDF-pumaska ja siihe Helppi ja yks nettisivu tykö. TADS. :)

Pakko sanno et kauvas tuli pitkä matka. Kyl peliki erenny o, muten lakka siunamast noitte guruitte hourailu. Kauhia helvati mammutti vaivase txt-pelin takia! Nii piänt liikahrust ei mailmas ol etei siihe löyry funktio, luakka, sub-ohjelma taik templatti. Oteta vaik tämmöne. Kyhätä huane, siihe jääkaappi, sisälläs pottu rapakalja. Joka ikises muus mitä räpläsi ei mittä onkelma; se pilsu on siäl kaapis PIILOS. Pelaja ei tiärä siit mittä. Mut TADSis ole jo tunni verra ettiny kikka kolmost. Millai sais sil kerrottu, et jääkaapis o seinä. :b

No, TADS onki pelintekemise Linuks. Mittä ei tu ilmatteks, joka rivi naputella. Lohrutan itteeni: jos vaa viitti paina, ni mittä ei jää poijeska. Karttaki pomppi, niinko tukiheepo uhos. *wirn*

Jätä kommentti