Lainakirjareppu

Ei kovi kummone. Henke härjäs taas juasti, lainastoautol.

Anja Alasilta

: Blogi tulee töihin (Infor, 2009)

John P. Eaton & Charles A. Haas

: Titanic (Koala, 1987/2003)

Tom Henriksson – Leo Stranius

: Ekopop — ekologisen ja onnellisen elämän opas (Avain, 2011)

Jukka Rislakki

: Paha sektori — atomipommi, kylmä sota ja Suomi (WSOY, 2010)

Nah. Mitä plokisti teke ploki-kirjal, hä. »Kirja antaa vastauksen peruskysymyksiin». Jaa et, muna vai kana? Titanic sattus vaa öökoni, ittelki yks hyllys. Ja mitä ekolokisti teke ekoloki-opuksel, hä. »Ympäristön tila ahdistaa. Mitä voin tehdä?» Ainaski hommat kuulosuajat taik korvanarut, jos mult kysytä *brkl*. Eikä munt ny The Pommika pahemmi kiinnost, mut kirja o aikast uus ja Rislakki naputta hyvi. Itte assias keräile häne tuatanttoas.

Enemppä sanomist. Noil tiistaihi.

Jätä kommentti