Rutiinia

…vähä kaivattais taas, tähä naputtelu meinate. Äkki se mene karoksi. Mahrok se ol Claes Andersson, ketä sanoski, et »Kirjoita joka päivä jotain.» Sisso.

Äsköne suvi pilottus moneltappa ja oikke hyvi se näky, ko vilkase sivupalkist juttumääri. Helvatti. Vaivaset 10 juttu viime kuus, eikä nykyses juurka paremmi. Minkäs mahta. Luava puuha suju huanoste jos lanttu tärise. Ja kert kiviporat raika Uittamol tiäs vaik loppuvuare, ni paha sanno millo hoitu niinko enne.

Mut koiteta räpistel. Ja sinäns o tiätyst yhrentekevä paljoks vaivases murreplokis mittä pälätellä. Ei tämmäne kälätys juur kettä kiinnost, eikä tarttekka. Orkinaali 2002 meno erelles vallitte ja Waltari lainate mennä: »Vaa itteni tähre mää tätä kirjotan.» Kiva joskus kiikkustoolis katel mitä tuli hölötetty, ko oli nuar ja vail vekki.

Tyät paketis

Hötömölöt tuli hoirelttu tänäpä ja lehrykät jo pe. Sikäls o hommat hoiros. Seurava vakijopi tuleki marraskuun puales välis, nii et saa hiukka huilatki. Kelppa hyvi. Kyl ne tosi tyäst käve, erelliset kaks viikko. Huame aamust täyty viäl pompat ja ravat palafeeris, mut see jälkke…

Alkaa pelittää!

Mun mitättömäst txt-pelist kasvo sit iisaki kirkko. Saan pikkase syyttä ittetäni, mut osaltas käve kyl kehno kenkäki. Tekemise rauha tunnetust kaikkos ja tyätki tartti tehrä. Nyte näyttä silt et palikat olis (jo) kasas.

Sylttytehras o kylläki iha mual. Mää en kertakaikkisest löytäny passeli prokrammi! Aluks oli pakko kahlat nätti 50 erlaatust, et sai siilattu ne suht pätevät. Niist ko tiristi ni jäi jäljel kuus (6), ja see jälkke meni viikko pari ko tutustus niihi yks kerrallas. Sama aikka rupes itte peli levimä. Munha piti vaa rykäst simmone iisi perusjutska, misä kuljeta paikast toisse ja etitä tavaroit ja kerätä manitbois. Ruakahalu kasvo syäres. Koht mää jo hinkusi mukka pelikellon (game clock/timer), kaupantekko (shopping), läpätyst (conversation) ja sapuskajutui (eat/health). Ziis…

Rupes menemä vaikkiaks. Joku homma onnas hvyi yhrel ohjelmal, toine toisel. Tuli ankara vekslamine. Täytys funderat uus testipeli, pikkane vaa, ja rakennel se kuus kertta. Pari viikko ähellyst ja kui ollakka: takasi juur siihe mist alotinki. :)

Quest.

Huano tuuri kyl oikkiast häiritti. Kolme ohjelma kuurest oli sattumalt beta-avihees, juur nyte. Niist oli siis uus versuuni mutei viäl valmis, mikä näkyski ikäväst. Yks meni nuri, toine oli järky hiras, kolmas muute vaa vaihes. Kaks oli kyl valmeit (Alan ja Inform7) mut iha turha vaikeit. Lähtöruutuun kulkemati vankilan kaut. Mut hässäkäst oli toisen kaut iso hyäty. Nyte on tiaros et Questin kans homma hoitu, ja moni koodausproplemmi pualestas selvis muit ohjelmi räplämäl. Eiko menogs!

Kämppä o tiätys mullimmalli. Hyllyrojekti tarttis jatka, mut mitä luvi äskö ilmotustaulult, ni ei kannat eres alotta. Hatutta see verra, et siit myähemmi.

Katos berhana. Lipsatti valutus. Ehken se rutiniki jostan viäl palaja.

Jätä kommentti