Netti-dieetti

Pikkase siis. Jotta rutinei tiätyst. Enemäkses muut.

Taita ol kepjä ouverdoussi. Naputtelu ei oikke maistu. Ei kyl kupoliska pal säteile, nii et paha mittä nyhjäst. Mää luule et tämä o joku syksyjuttu, kulkke kehnost. Kikkaralistat päivitellä, muute o hiljasemppa.

Eilä kyl yllätti piäni buusti. Pinosi liki kolkyt kirja ja skannasi koko nipu, siis kannet, nettisse. Niishä o oma hommas, ei kovi ussest viitti. Siin sit kans huamas et kui sekasi luukku r****n jäljilt o, jokunenki opus karoksis. Koko kirjastoha on ko ruatti lährös, yli pualet nii sekasi etei mittä löyrä. Hatutta. Mut viäl ei kannat ruvet järjestämä…

Txt-peliki loju paikallas. Kutka meni karoksi. Rupes tapahtuma sukkeli assioi, esmes jokku perusjutskat ei yhtäkki enä suastunukka. En ny sit tiärä mitä sen kans tekis. 4–5 prokrammiha on tullu jo koklattu ja niis o kaikis joku onkelma. Kolmest o uus versuuni mut vast beta-vaihes. Tarskos orotel, et ainaski joku valmistu? Menis varmast ens vuare pualel. Ähhh.

Nii et enemäkses ole syäny, makkanu ja lukenu. Ei kyl kehumist kirjoiska. Levyn 60-lukupläjäys o see verra hankala enkku, et 30 rossa joutu arvama. Hah. Haavikon elämäkerral riitti viis minssa. Ja avasi peräte yhre Christie-dekkarinki Kortit pöydällä, mut kylsse puales tunnis selvis: salapollariteokset ei ol mun juttu, erelleskä. Uusitalon Tarkas-elämäkerta oli senttäs okeey. Naomi Klein ei ossa huano tehräkkä, mut vaa turhanki hevi, ei viitti joka päivä.

Olen baitöwei säätäny ryyppämistän. Jätin mehut poijes. Litkin pelkkä huuperi. Tuli ahaa-elämys ko käven hammaslääkäris; siäl oli plakaatti seinäl, misä seisos et »Vesi on paras janojuoma» taik jotta simmost. Mää funderasi inan verra, ja pääti ol sama miält. Säily hammas ja plätä. Kui moont tynnöri aplari o mahrettu verel, turhanpäite.

Joobs. Huame tarttis herät klo 6. Kuis mahta onnat. Montaks vuat ko viimeks? :O

2 kommenttia artikkeliin ”Netti-dieetti”

  1. Hah, mull kans vähä kirjottamishankaluuksi. Ei huvittais kaikki kirjoi arvostell… no kai see täst. Lukeminenki o vähä joidenki osalt pakko-semmost *tunnustaa*.

    Vedest – mää ole juanu vett jo mont vuat (tai viina ,D). Mehu tosi harvo, oikkiastas ääriharvo. Belgall välill ostanu jottai täysmehu, ko o halvennukses, mutt mittä semmost planttausmehu meill ei enä ostet. Joskus Serkuist osta semmost aitto vanha aja mehu, mitä siäl o. Vaa mehu, sokeri jne. Sitä o hyvä oll jömmas, jos joskus tartte ”äkkisokeri” *wirn*.

  2. —–>  Polga:

    Täysmehu määki ole kitannu vuaskaur… kymmenet. Siis simmost mihe ei ol mittä sokrui ympätty. Mutko plakaatis puhutti jotta kans happamuurest, ni… sitä en ollu ajatellu, ja siks varte kääntyski kelkka. — Juu, plandinkki tiätyst tarvita. *wirn*

    Äkki se huuperi muute maistuma ruppe. Jääpala taik pari mukisse ja, SLURP!

Jätä kommentti