TK — paljon parempi!

Käven tosa kaupas enkä päässy lööpist ohitte. Siin haukutti terveyskeskuksi. Jaha!

Arvauskeskus o tiätyst nätti väännös ja muntki nuarempan naurutti. Mut jos tosisas puhuta ni virnu lakka. Mul ei ol tk-keikoistan yhtä mittä valittamist. Olen käyny piänis ja suuremmiski vaivois, ympäri Turkku, ja vimoset parikyt vuat enemmänki. Kerttaka en ol saanu huano palvelu! Kaik tyypit o hoitanu hommas, inffost lekurisse ast. Enemäkses ovat olle viäl mukaviiki, poonuksen.

Jos kepjä ilkeily sallita, ni jokune aika sit teki miäli vähä urputta. TYKSin lekuril. :b

En tiätyst sano, etei lööpis jotta peräki olis. Mul o voinu käyrä hirviä honkkeli. Vuaskymmenet *wirn*. Mut jos mult kysytä, ni mittä ero ei ol ollu yksityise ja tk:n välil, paitti laskus. Se ero onki sit see verra karmia, et iha äkki en teekoot heivais. Ja luultavast oikkia ero tuleki paikkakunnist; jokku kunnat hoita assiat paremmi ko toiset. Turkkuki saa monis jutuis baaska päin pläsi, mut ainaska täsä assias ei mittäkä aihet.

Tämän tahroin sanno — siks varte, et tk-tyypit ansaitte paremppa. Liksa o valmitteks huano, kurat kantsis paisko iha muitte silmil.

Jätä kommentti