Saturday Night's All Right for Writing

Paitti. Ei tämä lauvantai. Ei huvit lasetel.

Päivä o muuteski menny kokolail huinies. Wanda o tiätyst painanu hiki pääs kert ole käskyttäny ja kiakkopino riittä. Itte ole näön vuaks naputellu netti- ja muit listoi. Enempi tuli luumuilttu punkas lohileipävuare ja opukse kans. En viittiny eres kaupaska.

Kirjan kans tuli pikku ylläri. Ostin meinate iha vaa pahuttas Hytösen elämäkerra, siis sen Rinnanympärys 106, ko sattusi erukkast saama. Päätin sit sitä vilastki, eikä oikkestas ol baaskempi. Hän ossa kyl kirjotta sujuvast ja kepjäst. Jourun tiätty samal tunnustama, et puali-ilkeit juarumissi o kiva lukke. Vaihteks. Kunnei tavaks. Mut jos sattu kenone, ni passelin huakost ajankulu.

Koitin tosa kans vahrat Läpystän Tarzan-leffa. Hehheh. Tunni ja varti sain kyylätty mut sit oli kupla valmis, 15 minssa lopust. Määhä pääti hommat ne kaikki DeeVeeDeet niinko kuldduurimiäles, kattomisen kans voi näköjäs ol huanomppa. Pikkase sama tilanne ko Rocky-pätkis. Koko kuure kiako satsi olis niistki erukkaast tyrkyl, mut paljoks o poksil tekko? Nettilistal ei kehta pistä puhumatika et avais akkunassas.

No, yks lauvantdaagi saati hukattu. Huame sama jatku?

Jätä kommentti