iClouds in my coffee

Lauvantai o valunu asenteluhommis, MacBuukki tartte viritel. Mutei oikotiät onne. *huah*

[MacBook Air] MBA ittesäs o nätti karkki eikä asennuksiska sinäns mittä propleemi. Mut mun hianot planeerinkit valus hiakka, ja saan katel pikkase peilisse. Piti meina saman tiän pykät virttuaaliwinkut Wandaan ja MBA:ha, mut tuli harhalaaki kaupas. Ja vaikken olekka pilves ikän ollu, ni rupes seeki hotsittama.

Hahhah. Liki kaik pilottus.

Virttuaalihommaha o aikast simppeli. Idis o pyärittä makhines jotta muut/muit käyttiksi ja niitte prokrammei. Se hoitu ko asentta ensiks virttuaaliohjelman ja muut sit sen pääl. Paitti, et olis hyvä osta simmone ko toimi. Mää erhettysi luulema et VMware Fusion 4 workki molemmis. Ei ni. Se o liika uus, ei suastu Wandas. Olis tarttenu ol kolmone. Eikä passa eres urputta: en huamannu sanno myyjäl, et Mac mininki täytyis ruletta. Karrampa…

Tost seuras intresantei vaihtoehtoi.

1. Ost erikses Wanda varte se kolmone, jos josta löyrät (180–300 markka)

2. Päivit Wandan käyttis uusimppa (OS X Lion, 140 mk)

3. Lykkä Wandasse eri prokrammi, VirtualBox (ilmane)

Täsä vaihes tuli miäle se pilvi. iCloud. Et ko masiinoitas muuteski renkka, ni panis kerral kuntto. Hommais iPilve, paiskais roikkuma kaik ne tiadostot mitä ussest tartte ja päivittä, ja sit vaklais niit kolmest paikast: Lätkäst (tyänimi, he), Wandast ja iPhounist. Ei tarttis siirrel mittä eikä kaivel eres kotoverkost. Oikke hiano?

Juu. Paitti. Wanda ei tahro, ellei se ol Lion. iPhouni ei kelppa olleska; se o malliltas 3G ja tarttis ol vähintäs 3GS (käyttis iOS 5). Ainostas MBA veräis henkoset. *murhh*

Eikä täsä viäl kaik! :b

Koitin virittä VirtualBoxin Wandasse, mutei kelvannu sekä. Asennus jäi pyärimä luuppi. Liika luja ei menny eres MBA:s — ulkone USB-DeeVeeDee-asema, minkä pakost osti Läpyn kylkke pari vuat takaperi, ei ollukka hypridi. Se tykkä pelkästäs winkust. Helvatti soikko… Kotoverkos pysty kyl jakama Wandan asema, mut siit koitu kauhia hässäkkä. Vaival sain pystysse Homesiten, hötömölöhommi.

Ja Apple puukottiki urakal. Wandan käyttist ei näköjäs voikka päivittä suara Leopardist Lionssi. Ensiks täyty osta se väliversuuni Snow Leopard! Stana. Vainajist ei sais jutel ikävi, mut tost olis kyl pari sana sanottavan hra Zobsil…

Nii et. Tositoimet orotta. Lisäinvestointtei tulos. Ja suht hualekas suunnittelupalafeeri makkaris. *wirn*

# Post skriptumi

Piän inehmo tykkä piänist jutuist. MBA ruppe koisama ko sulkke kanne ja herä ko ava, sekentis! Rullamine akkunas hoitu ko liikutta kaht sorme levyl. Näppis o matala ja napakka ja siin o taustavalo. Lämpenekkä ei liki olleska. Kyl brkls olis tarttenu osta jo viime vuan… :)

2 kommenttia artikkeliin ”iClouds in my coffee”

Jätä kommentti