Kaupustelua II

Ehheh. Käven uurestas lähi-Koos eilä, siälhä o nyte uus kauppias. Ei iha nätilt näyt.

Turppa tuli heti ko sisäl pääsi. Leipie vmp-loora oli karonnu… Voi ol, et niit leippi kaivella jatkos tuareitte joukost, muis tuatteis meinate näkys klapui -30 %. Ja oikke hyvi kätketty neeki: piäni ja keltassi. Mut epäil vaa. Torenäkösemmi leivät paiskella taas vaihteks roskikse, taik jaella sukulaissil. *huah*

Muit »muutoksi» katteli haavi auk. Ettei vaa kauppias olis skitsovreenikko? Leikkelehylly (mist en sinäns piitta) ja kalaosasto oli kummatki jaettu kahtia. Leikkelepakeetit oli entises platsis mut tankomakkarat lojuski lenki viäres. Isot kalat, ne vähät mitä oli jäljel, makas lihapaloitte joukos, sillit oli kuskattu tiskin toisse päähä. Kas kunnei joku tilannu pehmiä kaara, see verra mää siäl itteksen hekotteli. :)

Noo, rapiat viikko vast menny. Kauppias siäl vahtaski paikoi parin muun äijän kans siihe malli, et tiäs mitä viäl nährä. Pakko sanno, pahat o aavistelut.

Jätä kommentti