Pulkassa

See verra tuli viikol huhkittu tyähommi, et tänäpä loppus puhti. Heitellä vklopuks.

Alotellas vaihteks kehuil *wirn*. Niinkos hyvi tiäretä ni lähi-Koos vaihettus kauppias. Alku näytti vähä kuappaselt mut juaksus näyttä paraneva. Turinoitti häne kans tosa alkuviikol ja usutteli hommama tofujuustoi, siis näit mist jutteli ylesemmi jo lokakuun lopul. Et niinko vähä huano homma ko jouru tekemä cittarikeikoi mokomi varte. Jäti hänel pakkaukset malliks. Ja kas äijä. Tänäpä makas kummakki hyllys: edam-tyyppine Cheezly ja cheddar-tyyline viipalejuusto. Clap clap! :)

Fisuhyllyki oli paranttunu — melkkest jo sama ko enneski. Tairanki koitta kyhät hänel piremmä spostin ja ehrotel lissä, kaikenäköst. Tofujukurtti sais ol literin pakkaukses (se olis kotomaistki), ja silakoit sais myyrä sillai ko sualakurkuiki: oma pikkutiski ja suara purkist. Kerra viikoski riittäis. Sivustoski sais hyärynttä. Siäl olis hyvä ol kaik pv:n/viikon tarjoukset framil, sillo vois planerat etukätte mitä osta.

Yhrest tartte varmast luapu. Vmp-leivät o karonnu enkä viitti eres ruvet kinuma. Se tiätä 30–50 rosentti lissä leipäkuluihi, eikä mittä järkke. Mut olla suht häpi ny, iha kehnost ei vissi käykkä.

***

Musaosatol o ollu hiljast. En ol kerenny/viittiny käyrä kohnamas. Paremppi aikoi orotelles napsauti netist, CeeDee-kikkaran:

KOM-teatteri: Porvari nukkuu huonosti (1971)

[CD-kansi] Kiakko o klassikko tiätyst. »Kenen joukoissa seisot», »Oppimisen ylistys» ja »Siirtotyöläinen». Äänt pittävä (esmes) simmoset ko Kaisa Korhonen, Pekka Milonoff ja Sulevi Peltola. Sulosäveleit ova järkänne Chydenius ja Ojanen, textei pykänne Brecht, Oksanen ja Rossi. Jolsei joku tunne, hiukka väärä ploki :b

Vinyyliälppy olis ainoa oikkia vormu totkai, mut mist vaa löytyis. Hinttaki o luakka 150 markka. Ei silti, kaivaisin kuvet kättelys.

Pulkast ei kyl kannat paljo huurel. Maa o mörkki, lämppö +8 °C, ja koht olla helvatti joulukuus. Pakkassi en kaippa, hankki olis hupa. Mut mää luule et kerkin viäl ittekki näkemä simmosenki »talve», etei ol maas lumen kipenetkä. Saiskos vähä lissä talouskasvu?

Jätä kommentti