Oh, please stay by me, Dinah

Kyl mar se ny hyvi tiäretä eten mää ol mikkä jatsimiäs. Vinyleit makka hyllys nafti 2 500, mut mahtaks löyty eres 50 jatsi-alpummi?

[CD-kansi] Neeki mitä siält yhyttä o tutui ja turvallissi artisteit ja enemäkses heijä kokoelmi. Satchmo, Ella, Billie Holiday… Anita O’Day ny senttäs. Mut pikkase niinko parantamise vara.

Vissi siks varte tilasi yhre kirjalooran mukan ton tupla-CeeDeen, vuarelt 1997. Dinah Washington: The Masters.

Livautin sen tosa soimaanki viikonloppun, tyähommitte taustaks. Taisin kuunnel siit syyst huanost, ainaski tuntus kovi kuivalt. Sitäpaitti, olin ain luullu et hän oli valkone *flush*, ja jollantappa kuulostiki. Sauhut silmil siis, mut panna sen tili, et (eka) kiakko startta heti nyyhkyklassaril »Smoke Gets in Your Eyes». Sehä kait o enämpi valkoste juttu, vaik The Platters viisun toppailiki (1958).

Mut jäi vaivama. Ei sunkka Dinah ny noi *köhh* färitön ol? Ja erelles, netiski jutella, et hän olis ollukki oikkestas blues- ja R&B-hoilaja, ja jazzari vast kolnneks niinko. Jaaha. Pakko putsat vaikut ja veivat uurestas.

Kanetiks voi sanno, et musat loju JiiBees ny pahan kerra kikkaroitte al muuteski. Rutkast o petrattava ens vuarel!

Jätä kommentti