Tasavallan Presidentti II

Käven tosa vetämäs viivani määki, paart 1. Tunni kävelymatkal kerkis funderama kaikemoist.

Ekaks tuli miäle piäni erellytyksi. Et jos kert täyty isänmaal pressa välttämäti valkat, ni kummone tarttis häne ol. Vissi olis lupa orotel et löyty läjä ominaisuuksi, ja peräte paremmast pääst. No katotas.

Mun pressa

Sukupualel pal väli • Vähintäs 50-vee • Koulutust saa ol (akateemine vaik) • Kiälet hallus • Ei pakko ol politikko • Kansainvälisyyrest plussa • Karisma kelppa • Luannevammast diskata

Tosa ny alkajaisiks. Ja entäs kui tyypit pärjä:

Pekka Haavisto

Hra Haavisto on kepjä yllätys. En pitäny enkä pirä hänt pressatyyppin, mut sama vaiva kaikil. Haavisto o ikäsekses kokenu, puuhannu paljo mailmalki. Vihreä heepo ei voi ol kokonas huano. Mää tykkä häne asialinjastas.

Timo Soini

Täsä äijäs o jotta kummallist. Kaikki kunnia persuitte puuhist, mut siihe se taita loppuukki. Rahket ja intto ei riit näihi kekkereihi. Kaik ei ol iha kohrallas, ko tyyppi o lihonnu yli äyräitte ja vanhenttunu yhtäkki 15 vuat.

Midas • Mooses • m

Näist metusalemeist, dinoist ja pualipelleist en viitti paljo sanno. Kolme kehäraakki, kenest yks o roikkunu Jumalan valittun liki 40 vuat, ja kaks muut o vastuus Suamen tuhomisest viime 20 vuare aikan. Erityise surkkia tyyppi o fisusilmä, kenel ei ol piäntkä kyky näihi hommi.

Sari Essayah

Tämä donna o kaikkist suurin ylläri. Tellys hän pysys housuisas samaltappa ko Haavisto ja hoiteli asiahommat tyylikäste. Liika nuari viäl, ehken väärä pualue, enkä sunkka jaa häne kaikki arvojas. En silti olleska hämmästy, jos hän o seuraava naine Halosen jälkke, aikanas. Kelposa ulostulo, sano.

Eeva Biaudet

Uhhuh. Herroje Eeva syntty ko panna yhte Jätteenmääki, Alho ja B. Uhhuh.

Paavo Arhinmäki

Paavos ei ol mittä vikka, mutei paljo muutka. Vasemmisto o polvillas, ollu jo kauva, eikä paremppa näy. Jos kansa joskus herä, nährä akitaattoriki.

Tiärä sit mitä hyäty tämmössi kiäritel. Mailma mene menojas ja mulkeero(t) voitta. *hipla tuhkasäkki* :b

EDIT klo 20.44:

Mitä tulika sanotuks… tellys näkys äskö, et Peitsamo (!) roikkus Midakse porukois… *liimaile höyheni*

Jätä kommentti