Tystdaagi

Maillens se vaa painus tämäki daagi. Höntyilles ja huuhailles, enemäkses.

Piänei onkelmi viime aikoin herämise kans. Tule meina pompattu pysty vähä liika aikasi. Olevanas heränny ja puuhakka ja tiäs mitä, mut kolme tunni pääst jo kudpai. Tirsoi huuta. En tykkä olleska. Tarskos ruvet venuttama keppilenkei?

Tyähommat ruppe uhkama, tänäpä alotetti. Kaks lehrykkä makka taas päälletyste, nii et jossa vaihes voi pukat hikke.

Enkä kerenny asenttama eres uusint Indy, tilpehööreines. Ei kyl vaarikka. Vissi o kans paré paiskat koko keikka samal kertta, ilma hässämist, ja sillo täyty alotta toisest pääst. Mäcci itte eli käyttis täyty ensiks ehostel, ja peräte kaks kertaaki. Kikena o meina ottanu nätist oppi Reetmonrist. Vuare 2007 Leopard-versiost EI voi pompat suara uusimppa (Lion, 2011), see olis iha liika helppo ja HALPPA. Ensiks täyty imutel erelline versuuni, Snow Leopard (2009) ja maksel siit. Eik vaa olekki siisdi sampo? *aarkhh*

***

Huame tarttis liikahta. Täyty käyrä äänestämäs, eik se huame jo ala? Kaks kertta muute otti pumpust sunnuntaiehtool. Ensiks lävähti ennakkoäänet ja Midas oli kakkone. Huh helvatti. Ja lopus oli laskettu jotta niinko 88 % taik simmottos, ja yks kaks se rupes kaventtama. 10 minssa tuli kärvistelty. Ei kai se vaa brkls vois viäl… *wirn*

Kaffekeitin ja pihrit orotta keskustas neeki. Piräis kans kaivel jonkulaine ulkoiluvaatetus ja talvilenkkaarit. Vanhat kulahti eikä vanhan kantsi haasta vaivasis vetimis. Ulostusasunki joutu ostama melkke varmast uuten ja maksa honukki, mut sittempäs o hyvä. Käyn kyl paril kirpparilki kohnmas, ikän ei tiärä…

Jahas, valkosipula tuaksahta. Uuniperunaloora — se orotta tofusattumi. Eiko kärtsämä!

Jätä kommentti