Duit not on Mon Dei

Vaivaset o (viäläki) reteot, mut luukutukses ei vikka. The Kinks ja Face to Face vuarelt 1966. Kikkara tiätyst. Vaik kui pinnistä en muist nähneeni Turu looris ainutka Kinksin 60-luvu vinyyli. Jos oliski, liki 200 markka. Onneks yhyti juur ip peräte viis heijä CeeDeetäs. Et niinko, paremppa orotelles.

Opuksis o menos lainastoveto, Timo Kautton Auervaara — aurinko- ja kevätmies (1999). Oli kyl sukkela sälli se Ruben Oskar. Ja entäs ne eukot ja muut ketkä meni halppa! Noo, jos tarkkoi olla, olen kyl ittekki juassu pahki, akkaversioihi. Jos toisel pualel seisso viatoine persikkaposki ja vastapäät veiva proo baskanpuhuja, ni tule äkki paha jälkke. Simmoset piräis tiätyst vettä mun(asarjo)istas oksannokka…

Jossan o onneks ruato suaras. Teksti-tellys lukke [tätä naputelles] et Ässät kielsi energiajuoman käytön. Mää hämmästy. Nostan kotsa! Nehä o iha kauhia myrkky ja joka paikas tyrkytettä. Niinko tosa alasivulki sanota: »Energiajuomat sisältävät pääasiassa värjättyä ja hapotettua vettä, kofeiinia, tauriinia sekä vaihtelevasti vitamiineja, guaranaa ja ginseniä.» HUHH.

Juur mittä hyärykäst tänäpä. Istuta suasiol, Taran rappusil. »After all… tomorrow is another day.»

Jätä kommentti