Ehtoon uhatessa

[Lehden aukeama]

…jokunen sana.

Pyäriä pv tuli taaski veretty. Eikä ny iha turham päitenkä, kaks lehrykkä o liki valminas. Jokune kinkkine rasti löytys, hauskasest viäl eri päistki. Toises ei matskut meinannu millä ilvel mahtu, ja toises oli kovi vähä eväit mihenkä. Lopultas sentäs.

Päivät o see verra venunu, eten ol kerenny eres juur lukema. Olen tainnu plarat vaivast viittäkyt sivu jo kolme vrk, siis sitä Geldofin pokkaari. Live Aidki o kauva sit jo piretty, olis hyvä iske kanssi kines. Melleri-lohkare orotta…

Miljuuna assia makka rästis. Mist tuleki miäle — ulkon o vissi pakkane. Asiakaski simmost valitti, heijä toimistossas kuulemma hytisti. Mää en huamannu mittä, kert en ol ulostunu. Yks nätti juttu omas virmas o meinate se, etei tartte men makkarias kauvemmas. Siit hyväst viitti kyl pikkase ressat, ja kärssi huanoi liksoiki. Tähä ikkä mennes o kerenny mailmal ravama, ossa erotta olellise.

Sapuskatki jäi kyhämäti. Leippi sit. Gou!

Jätä kommentti