Monen firman ratissa liikaa klappia

Näköjäs ittelki. Viikon paussi naputteluis, he. Voiki kyl ol kevään tahti, see verra riittä puuhamissi.

Alkuvuarest olen taaski huakaillu nykymeno. Juasta kiäli vyän al ja tehrä hommi huanost. Joha mun Mamma-vainaaki tiäsi sanno, et »Pist baaska assial ja men itte peräs!». Passa oikke hyvi tähänki. Nettikohkamisse.

Ensiks kunnostutus kirjakauppa. Mun tilauksest uupus yks opus ko menin niit hakema, eikä kukka tiänny assiast mittä. On kuulemma eri sysdemit netis ja tiskil. Kysysi sit kotontan spostil, kaks eri kertta, vastamine kesti vaivaset kolme viikko, »Pahoittelemme, mutta järjestelmässämme…» Kerkesi siin ajas totkai ostel lissäki, ja maksoin poijeski, mut kui ollakka ni toistappäi kulkiki preivi iha valo nopjemmi: EIKU. Ne kirjat ei sit ollukka myytävän. Sorisori, annas tilinro, ni palautetta manit. :O

Eläväkuvakauppa? Keskustas o simmonenki, ja toimii netiski. Kohnasinki heijä sivujas likelt pari tuntti ja siisdi saalis: 13 kikkara, simmosilt ko vaik Allen, Altman, Coppola, Mamoulian, Roeg ja Richardson. Ja Ernst Lubitsch. Paitti etei. EIKU. »Pahoittelemme, mutta levyä ei enää löydy, ja…» Vähäks olin häpi! *sarc*. Luubitsit makka tunnetust kiven al ja hintaki olis ollu nätti mut…. EIKU.

Muudan (Junnu) Lipsanen hoilas aikoinas et »Kaikilla on kiire, ei minnekään». Juuur ni. Miks varte puljuil o lupa lykät järjestelmi ilma kunno testamist? Muksu tykkä helvati huano, ko karu kiskasta suust. :b

Jätä kommentti