On diimäng radio

Simmone virma ko Yle voisis tarjot palvelukse. Ittelles ja mu(i)l. Täsmärario.

Kaupallissi asemi ei valkone miäs ava, siin kärtsä närvi. Ylen kanssaki o tekemist. Kuka isopässi esmes o määränny, et samoi stanan uutissi tuutata kaks kertta tunnis? Ja vaik Radio Puhe ja Turun Radio onki sinäns kuunneltavi, ni tavan takka täyty hinkat potikka. Jussu Kela hoila, Zachar Gilpeelä lykkä raporti. *napssS!*

Homma olisis iha helppo.

Prokrammit sais valu iha niinko nyttekki, ei tarttis yhtikä koske. Mut jokane Finkkilän kämppä voiski tilat siit ohjelmavirrast sitä mist tykkä, ja heivat kaikki muut. Esmes Uittamol putkahtais uutissi kaks kertta päiväs, sem pääl jokussi musa- ja juttuohjelmi ja siltappa. Valkatui ohjelmi varte olis totkai musikkisuaratin. Jos Paavone koittais kiakast, ni sen tilal pomppais automaakisest *hiljasuut* taik oma valittema hianomusa. Ja kert viksui ohjelmi o surkkia vähä, ni ne ISOT kolot täytettäis samaltappa: itte valittemal musal.

Vaudsi. Ohjelmoitava Yle. *wirn*

Oikkiast. Mää ole saletti etei mittä propleemi. Onha meit jo muuteski kytätty iät ja ajat, jokane loju kildjoonis kirjois ja kansis, telephooni hiärttä jokase taskus ja taloitte seinis o erelles piuhatki. Miksei ny muka sais vaivast täsmärario viritetty?

Mää kaivaisi heti kuvet tost hyväst, kunha tolkus pysytä. Millo alotetta?

2 kommenttia artikkeliin ”On diimäng radio”

  1. Juu, kantritohtori veivattas aika usse ja semmottos *wirn*. Tää o just samalaist, mull o ain rario pääl ko teen hommei. Ny pitäs vissi hankki töissenki kuulottimet, ko Leidi Z:lki o, semmoset ko metsureilki ;DD

  2. —–>  Polga:

    Mää hommasi kesäl simmoset metsuriläpät, mekkalantorjuntta varte. Tais maksa joku 20 eurdo, HonkKonkis. Patteeril toimi, monoratio, kymmenkunt kanava. Nätti keltsu färi.

    Muute oikke kiva, mut pahukse painavat — oli vaikke valkat ko ei ol ikän pirelly. Eikä ne mittä mökält suaja, korvatulppaanit siin tartteta (lisäks). :O

Jätä kommentti