Silence is gone änd?

Mittä mahtanu. See verra rästei pinos, et tartti lähte hoitama. Keskustakeikka ja piremmäl kaaval takasi. Sitäpaitti, miälelläs häippäsi! :O

Verotoimistos en kauvaka tuhissu. Ei assiaka juur kummone ollu, mut taaski oli kiva huamat et palvelu pela. Mul o vissi ain käyny säkä. En muist ikän tulleeni huanost kohrelluks julkisis palveluis. Täst lasketa tiätyst Kela veke. Heijänkä kans ei ollu propleemi ennemailmas, mut sit he lopetti palvelemise ja siirtys netti. Nyte nautita »palvelust». *hurra*

Apoteekiski käve kenkä. Kyäräsin oikkestas vitamiinei (meilt elukkavammasilt uupu B12) mut löytys muutaki. Koko Suamest o meina ollu yks valmiste loppu jo pual vuat, ja sitä oli luvattu vast huhti-toukokuus. Mää ole pahuttas sitä silti kyselly ja kui ollakka: kuus (6) paketti oli jostan saatu ja mul suastutti pualet. Häpi mää.

Mutei kirjotust ilma urputust. MEK-KA-LA.

Munst tunttu ny, et joku o mökäkironnu meijä talon. Yli 16 vuat meni ilma mittä, naapurit oli mukavi ja kaik oliva ihmisiks. Huapatossutehras. Sit tuli viime kesä. Puali vuat poratti ja häiriköitti. Ja nyte o johonki naapurisse (alakerta?) muuttanu melukylän porukka. Siihe totkai passa, et erellispäivän alotetti mun parvekken alapualel »takapihan käytävän maarakennustyöt». Kaivuri hommissas. Korvatulppaelämä. Enkä täsäkä ossa lainkka arvat, et mikä vika siin vanhas pihas oli. Kymmeni vuassi kelpas. Olsiskos nii, et uurel ja nuarel talkkaril (hikisest 3-kymppä) o see verra kiiltävät traktoorit, et tarvita hohkavaine asvaltti?

Mää ruppeisi koht jo tykkämä, et The Elämä olsis ko Mäcci. Time Machine ja palautuspiste. Jos naapurisse sattu ulvova junddi, ni avata TM ja käskytellä: »Palauta Elämä tilanteeseen 22.3.2011».

Lopetella mukavast. Käven Suamalaises hakemas pari tilaustan. Poijes tulles kohnasi pikimälttäs aleloora. Pokkasin pokkari, Lauri Meri: Tauno Palo. 30 markka. Mut kas kumma ni kassa suastuski ottama vaa 18 mk. Oli kuulemma 40 rossan lisäale, vaik mää mittä huamannu. Siin tuli linkkarirahat kerral takasi, mist köyhä iloitte.

Jätä kommentti