Väliarki

Eka lehrykkä tuli valmitteks. Mut toine ei olekka täl kertta päälletyste ja siks varte päästä huakasema. Jokune viikkoki, jos säkä käy. Häpi mää.

Tollai ne tiätyst piräis ollakki, aikataulut. Perätyste. Mut sunkka ny taittajalt mittä kysyt. Normistki poiketa vaa kert asiakkaal o neljä vuare välein Tö Tapahtuma. Sillo tartte ol enämpi ajois ko muute. Tarskos ehrotta, et pirelkkä joka vuasi se Tö. :b

Nii taik näi, Indy kines ja Iha Jotta Muut.

Silakkapv, tänäpä. Käven meina kipin kapin toril lauvantain ja fisukärry vahtamas tiätyst. Lahna oli kaput, joulukaloi senttäs. Ahnehtisi lohruks muutlai, säkkimital. Tomaatei, sallatti, parssakaali, avokaado ja pinon kukkurax kukkakaali. See oliki ainova normihinttane, muut oli vh-pussei, 6 markka kippala. Kyl näke mikä kannatta. Säkit paino yhtens likelt kuus (6) kilo ja lyhkänenki laskentto riittä — helkutimoine säästö vuares. Kunha jaksa rampat. Ja viäl ko kerkeis syämä. *virn*

Puuhist ei pula. Alotellas siit mikä hoitu seljälläs, MBA sylis: kirjat ja kiakot ajantasal. Hikkoma kerkki laterki.

Jätä kommentti