On siis kevät

…mut sunkka ny missä Hakaniämes kuljet. Eikä rantsuska. Levytän seljälläs ja teen pakolliset kuviot. Teema o nätti: mahd. väh. vaiv.

Pikkase valhetteli. Tartti puuhat vähä enemmänki. Ekakski virman kirjanpito (eik ne pysy pitämäti?) meinas lipsatta pitkäks ja oli jo pakko tokenttu. Dedis o tiistain. Onneks k-pitäjä (eik se ikän väsy niit pitämä, TOD?) o hööveli. Lupas tehrä, eikä eres sanonu mitä oikkiast funderas.

Tokaks täytys käyrä hoitajal. *Hoitajaako nyt tarvitaan, kun…* Siihenki uppos matkoines likelt kaks tuntti. Saan kyl katel peiliinki. Filost oli takakummi empti enkä kerenny pumppama, siis viittiny. Linkkarit kulkke kesäaikataulus eikä ne passa enä olleska. Jos oli tasalt aika enne, ni kerkis hianost, xx.35. Nyte o lähtö xx.45 ja vartti o vähä. Myähästysi pari minssa ja täsmä-hoitsu tyrkkäs jonon hännäks. Onneks ei paiskannu ulos, ina verra jo luuli…

Ja sit Simssi! *virn*[SimCity 2000: kokoruutukaappaus]

Kepjäst ole kerenny räplämä. Isoin ylläri iski asennukses. Vaik iha muut tuli luulttu, ni geimihä meni Vistasse heittämäl. Vähäks mää ihmettele!

Pelaminenki suju oikke nätist kunha ekaks vähä järjesteli. HooPee-läpyn koskettamislevy o see verra huano et rotta o pakko virittä. Eli punkan viäre yäpöytä. Onneks velivainaalt sattus jäämä juurki passeli levyje kuljetusloora, pyärät ja kaikki. Sen pääl käsi leppä ja muin aikoin o helppo lykät pöyrä al poijes haittamast. Melkkest ko tilattu.

Iha paradiissis ei kaupunkki kyhät, pelin iäst koitu hauskassi onkelmi.

Färimäärä esmes o 256. See oli 1994 enempikö ko kurantti. Jokkuha vahtas viäl ämvee-akkuna ja färeiki oli ussest vaa 16 (CGA). Mut nyky-Läpys o vaikkia purotta noi ales. Pelamine hoitu kyl ilma säätöiki, mut kaik ne piänet animaattiot lakka pyärimäst. Sauhu ei tuprahra piipust, kaarat ei liiku ja siltappa. Mää luule, et toi o nii tärkkiä fiilikse kannalt, et täyty joteski hoita. DOSBox, ehken?

Olsisko toi sit syy, vai mikä, mut kauhiast ei kyl koukut. Ainaska viäl. Mul o hiukka simmone olo, et tätä peli tartte harjotel tosisas. Täyty planeerat. Voi ol, etei wanhha enää simmosse taivu. Mitä ny porospäite, väsä metropoolin *hähhäh*. Mut jos muistele mitä Civilizationin kans… viikko- ja kuukausikaupal kytätti akkuna, vuarotelle kämpäs ja paikallises…

Nii taik näi, kovi moont eurdo ei uponnu. Ihmetellä, katella.

3 kommenttia artikkeliin ”On siis kevät”

Jätä kommentti