Lähtöruutuun kulkematta vankilan kautta

Txt-pelin kans pulerata. Iha on ko nollast alottais.

Viime syksynähä viimeks vehtasi. Sikäls homma o muuttunu, et kohre o nyte aiPhouni. Siit seura monemoist. Tyäkalui tartte erikses hakke ja peliki planeerat uusiks. Lisäks väsämise täyty onnat punkas, MacBook Airis, mikä tarkotta kudpai winkkuohjelmil. Ja iha erikses täyty viäl funderat se julkasemine, eli miltappa geimi panna jakelu. Jos panna. :b

Jätin kaks vaihtoehto. Äärest simppeli versuuni kyhätä ChoiceScript-koodauksel, muten tykkä tost koodaustavast ja julkasuski riittä proplemeit. Eli jos tulos o tyhmä ni forget, ja kehiin pomppa Inform. Sen kans taas ei o tiato millai mopiili pela. Huah.

Muistin muute iha oikke. Äple torellaki tylyttä. Käven vaklamas. aiPhounin pelei varte saa ilmase tekoprokrammin ja voi kyhäil mitä huvitta — siin oli hyvät uutiset *wirn*. Jos sit meina julkast sen OMAN viritykses, panna johonki tyrkyl, eres vaik ilmaseks, ni ON PAKKO ryhty heijä develoopperiks. Muute ei onna. Jäsenyys o totkai halppa ko sikaari: vaivaset 500 markka/vuasi (99 ¢/ 80 €). Siis joka vuasi 500 mk siit hyväst, et itte o väsänny pelin! :)

Wanhhuus ei tul yksinäs. Vaik tota Informiiki treenasin viiko taik kaks, viime vuan, en muist juur mittä enä. Manuskat essi ja menogs… *huagaile*

Jätä kommentti