Taskupeli

Tuuli vinkku nurkis niinko syksy olis sylis, naapuri kailotta alempan ko tuamiopäivää enne. Partsilki tule jo helkuti kalsa. NOH. MBA auki ja seljälles makkama!

Elvyttelen pahuttas txt-peliäni. Sehä juuttus platsilles joskus viime syksyn, remppa kert vei hermot ja ediitori(t)ki rupes ronklama. Mut ans ol. Kekkasin tosa männä viikol, et senhä voiski väsä aiPhounisse. Eiko selvittämä.

Näyttä silt, et homma sinäns olis suht helppo. Peli kyhätä tämmösel ChoiceScript-koodauksel, pelkkä txt-mättö. Pikavilasul tunttu oleva vähä liikaki simppeli, ja ainaski joutu funderama koko pelin uusiks. Geimi napsutella tiäs misä paaris taik linkkaris. Itte pelamise täyty ol äärest helppo ja selvä. Editorei ei toho vissi löyry, raakaa koodii hakata.

Helvati tyhmää o väänttä pelkästäs aiPhounil, alustoiha o hurumykke. Siihe taitaki ol jottai sysdemei. Mut tuli kans miäle, et Komisario Gordioni tais aikoinas sanno jotta Äplen politiikast. Artisti maksa. Voin muista väärinki, houpsou.

Sitäpaitti… torennäkösys et mun vaivane peli kelppais Äplel *blahhah*, taik et eres tarjoisinka. Kunha ny ajankuluks räpellä.

Jätä kommentti