Ähky nää

Kappas. Piäni paussi plokis. Sunkka mittä suunnitellu, kaukomail kaikonnu taik johroi Balotellu. Ei vaa huvituttanu. Oma ploki, oma kloki. Hä?

Ussemma pvän, tosa viikko takaperi, makasin vaa punkas. Poijes kotto, mut Lituska sylis. Plarasin nettilehrei. Taloussanomat, Uusi Suomi, Verkkomedia.org, ja Voima.fi, oikke hyvei kaik. Noist viäl löyty tyypei ketä saa sanotuks, niinko vaik Esko Seppänen ja Jan Hurri. Kommenttirotliska ei säästel kettä, kansa pane haisema. Muu lehristö (ja media) myllääki sit vattan pahaste väärimpuali — vaivane puudelilauma, kuanokoppa pääs. Eik ne yh-ti-kä häppe?

Munst tunttu, et Suami o helvati tylys paikas ny. Meijä Hyvän hallitukse teiniviikset o kykenttyny paris viikos myymä isänmaan ja lykkämä rahat poijes, kirkassilmin tiätyst. Näyttä kans silt, et wanhhat synnit ruppe paljastuma. Luvin pari pvää kaikemoissi dokui ja plarei pisi netti. Se vuare 1994 liittymine Euvostoliittoon puliveivatti tosi härskist, puhumatika markan heivamisest. Salamine ja venkoilu oli simmost luakka, et raastupa olis paikallas. Pankkas jono pysty: Koivisto, Liikanen, Aho, Ahtisaari, Niinistö ja Lipponen, ainaski. Pussi haise, marossi jauhoi.

Netist saa kans lukke, et meijä märkäkorva-Käshi olis väärenttäny asiakirjoi, aikoinas, et pääsi ettippäi. Jumangavitas… Hyväveli tiätyst paineli jutut fillasel eikä korppi korpin öökonii noki. Olis tosi kiva tiätä mist oikke oli kyse.

Näihi assioihi palata. Sitä enne, tasan yks vaihtoehto. Vähä helkuti äkki erosse siit pilipalieurdost!

2 kommenttia artikkeliin ”Ähky nää”

Jätä kommentti