I'm all right here in your arms

[Lindisfarne: CD-kansi] Lempparibändi ja kikkarasatsi. Lindisfarne!

Alotin aikoinas suara huipult. 1970-luvu toosa, Rinnakkaisohjelma, ja yks kaunis pv tulvahti: »Lady Eleanor». The Kappala. Sattusin vaklama Akain mikki sojos ja koura REC-namikas. En tokenttunu. Sanoist en honannu juur mittä, mut syvält kourasi. Simmottis se siihe aikka meni.

Myähemmi tiätty selvis et kappala oli kotosi heijä ekalt älpylt Nicely Out of Tune, 1970. Suurki hyäty! Mittä vara levyihi ollu, köyhä ja kippiä. Hoitelinki sen hyllyyni vast joskus 2000-luvu alus. Mut raari o see jälkke ollu. Tährekki kertto. Ja sijotus.

Bändilt löytys follow-uppi seuraavan vuan. »Meet Me on the Corner» oli oikke hiano (en sano Hektorist mittä), mut siihe sit hittiputki kuivuski. Pahukse vähä kuultti rariost muuteski. Siks varte vissi nukahri. Pumppu pomppas Ruisrockin laval 1972, mut mää vaa kuuntelin Turkkari. Huanoi kuveiki.

Lindisfarnen lonkarit ei o harvinaissi. Liki kaikki niit ole nähny, hinnat luakka 60 markka. Paha siis sanno, miks varte ole itte heivannu. — CeeDee-kokoelmaa en o kerenny veivama. Nimi o At the BBC – The Charisma Years 1971–1972. Siit päätelle veretä liven. Saas kuul.

2 kommenttia artikkeliin ”I'm all right here in your arms”

  1. —–>  Polga:

    Ainaska jää letist kines… *virn*

    Jäinki heti kattoma tota kant. Sukkelast ne muadit ja arvoittelut vaa vaihettu. Toho aikka jos kalju kiilsi meni helpost naama ruvel. Nyte o toistappäite, nutipäät in. — Mää verä takatukal, uhalki. :b

Jätä kommentti