Herkkutiski

No jaa. Pikkase jos valhettele. Mut pakeetin hajin postist ja hajotettuuki tuli. Gou!

[The Walker Brothers: CD-kansien montaasi] Loorast löytys täl kertta jokast laji. Kikkaroit kaht eri plaatu ja opuksi tiätyst. Killereit ny varsinaisest ei pinois luura, mutei tasos suurt vikkaka. Jokusist kantsi kälätelki.

CeeDeit hommasi kolmelt compolt. Armon saivat Small Faces (1 kpl), The Walker Brothers (3) ja The Who (2).

SF:lt on kahre kiakon kokoelma The Decca Anthology 1965–1967. Vissi suurimmat hitit. Pakko sanno »vissi», pumppu ei mun suasikki ikän ollu. Luulenki, et aika tukevast sitä ai-nii! -osastoo — hitti soima, lyhty sytty.

Walkkereilt tuli valkattu see mitä tartti, 1960-luvun kolme ekaa. Peräkkäine trio on Take It Easy with The Walker Brothers (1965), Portrait (1966) ja Images (1967). Toi depyytti löyty vinyylihyllystki. Yhre hiti ihme, luule, »Make It Easy on Yourself». Ja huijareitki. Mittä veljeksi ollu!

Tö Kukalt osus pari intresantti. Eka studioalpummi vuarelt 1965 eli My Generation, ja ourokkikokoelma Odds & Sods (1974). Hyvä yhristelmä?

Mikkä noist ei mun lautasel kulu. Ei kummiska huanoi eikä ylemääräsest maksanu.

[kansi: Che Guevara] Mitäs sit uskaltais Che’st sanno, anno domini 2012? :/

Kaik o tuhanne kertta varmast kerrottu. Omaski hyllys loju Andrew Sinclairin kirja Guevara (1970). Ostin tämän kummiski, kert toi Kolmen tähden sarja o keräilys ja hintaki oli passeli. En suurest tarvinnu enkä opuksest eres tiänny. Oliki kohtlaine ylläri takakannes: »Tähän kirjaan on koottu muistelmat, jotka Ernesto Che Guevara ehti kirjoittaa Kuuban vallankumoussodasta.»

Et siis itte. Jahas.

Kui pal mahta totuuksist ol jäljel, jos alun perinkä? Ainaski o menty enkun kaut ja paha sanno minkä verra muitki välikäsi.  No, totuus taisi Chen ja Fidelin kätösis ol hiukka niinko tarkotuksemukasuskysymys… :) Muuteski mul o käsitys tullu, et ropakanda-pyhimys oli arjessas aikalail jotta muut. Mut kyl hän sinäns oikkial assial oli. Varsin, jos vertta nykyssi jumali. *hrrrrrrrr*

[Kaasuvalo: DVD-kansi] Lopuks elokuvisse. George Cukor: Kaasuvalo (Gaslight, 1944).

Tätä pätkää pääositta fru Ingrid Bergman, ketä oli joskus mailmas kuulusa tähti. Ikävä sanno, mul o häne kanssas vähä sukset ristis. En enä tykkä häne tyylistäs paitti Casablancas… Suuntta tais vaihettu Hitch-rainas Spellbound, misä hän oli kovast epäuskottava; ei kylläkä yht paha ko pualikuallu Krekori Pekkine (vastapäät). Enkä sano et välit lopullisest katki. Varuillas…

Kaasuvalo on tullu matoloorast ussemma kerra, joskus ole sen nähnykki. En muist juur mittä. Saas katto.

4 kommenttia artikkeliin ”Herkkutiski”

Jätä kommentti