Rutto ja romu

Kui varte täyty »uusiuttu»? Ja miks varte käytetä baaskoi tekniikoit, ain vaa?? Arkhh.

Vuaskaussi se sivusto oli oikke pätevä. Käven joskus ittekki, tsekkamas tiatoi, kuvei, histoorioit. Ulkonäkö ny ei ollu erikoise hip, mut toimivuures ei suurtka vikka. Assiat oli suht hyvi jaoteltu eikä turhi kikkailtu. Kunnes… käven siäl tänäpä:

AllMusic

Kaik myllätty! Entne fiksuus muisto vaine. Sekava mut tylsä. Mitä mahrettuka koitta, liikaa ainaski. Mut mitäs pikku prinssinakeist — homma ei toiminu! Tämmöse sain hetkoht silmilleni:

AllMusic relies heavily on JavaScript.

Please enable Javascript in your browser to use the site fully.

Täyrellist. Eres hakupoksi ei worki. :mad:

Orotas! Mää kuule äänei. Kaik piänet ropelinupit jo viura kuaros. Väännä se stanan JavaScript pääl ja lakka vinkumast!

Ei huvit. En tahro. Eikä ol syytkä. Sitä kikkaret ei kuuluis tommosel sivul tarvit yhtä mihenkä, IMO. Jos mittä tiärä see o riski, haittaohjelmat hyärynttä, vähintäs mainosnilkit. FF:n lisäpalikka kertoo et googleapis.com ja googlradservices.com kyylä nurkan taka. Mitä mun selailut heil kuulu?

JS-rutto. Romu sivu. Käytettävyys (usability)? Siit ei viäläkä piitat yhtikä pehu.

4 kommenttia artikkeliin ”Rutto ja romu”

 1. Kuis tulika miäle: Sampsan nettipanki etusivul o ilmotus: ”Sull tule ongelmi, jos sull o käytös Opera viimene versuuni. Lataa ny helkutis joku toine, ei se Opera tääl wörki!” Ziis, siis Opera ei wörki nettipankis???? Halloo, kettä ei sitt huvittanu panna yäl pualeks tunniks toimintoi seis… Siis olis tullu nii iso huuto, ett mialuummi kiusata ihmissi.

  Noo, ei mull ny oleka Opera täsä, ko Tulikettu… mutt vähäks meinas käräyttä käämei.

 2. —–>  Polga:

  Just! Kävenki pahuttas vilkasemas, Operallalla. En nähny tommost tylytyst, mut mul oliki joku ikuwanha Mäkkiversuuni (10.10), luakka 2009.

  Täytyyki vähä kehu, he. Samposivu näytti oikke nätilt. Färit synkas, assiat jaoteltu ja vaik JS lymyski taustal ni pelas kummiski. Etusivu ainaski. Mut täsä onki se ero: 95 sivu sarast EI tartte yhtäkä palikkavitkutint, toimiva perussivu riittä.

  Härskei ilmotuksi. Ihmist verellä kölin alt kui sattu. Toi hullutus »This site is optimized…» ja »Best viewed with *shiit browser*» alko jo 15 vuat takaperi. Loppuu ei näköjäs näy. Mut, y analiza esta historia. *virn*

 3. Itse asias, pankkipualiki pela mun miälest aikastas hyvi. Palkamaksu ym. tsekkaukset, haku jne. Ett ei see kauhia paha ol, ko vertta yhte toisse *grrr*. Mull o jömmatili PP:t varte meinate – onneks siäl ei tartte ikin käyrä ko PP:n sivuilt mene suara maksut ja varaukset…

 4. Kyl mar niis eroi o. Mää ole kahre panki aasiakas, toine o jees ja toine… *senssuroitu*. Molemmat kyl pela FF:n kans ilma mittä — riittä ko säätä vidkutinpoistopalikka. (NoScript)

  Käven kans pari vuat takaperi vaklamas hurribankkeenin sivui, pankivaihtomiäles. Helkuti hyvät oli. Toho *sens* verrattun olis riittäny vaihro syyks pelkästäs.

Jätä kommentti