It's me, Kathy

Eilenpä tuli hoidelluksi muudan mielihaluista. Sain hommattua hyllyyni ekat Katherine Hepburn -rainat. Kokoelma siis, viisi leffaa. Tokihan ennestään löytyy Bogey-bravuuri The African Queen (jossa Rose-Katherine ei paljoa häviä), mutta muuten kokoelmissa kolo. Isokin, vaikken varsinainen KH-funny olekaan.

Riittäähän näitä. Monien vanhojen starbujen alkutuotanto on kehnosti hankittavissa. Gary Cooper, Bette Davis tai Cary Grant, pari vaivaista haalittuna. Clark Gable, David Niven, Carole Lombard tai Randolph Scott — ei ainuttakaan. Ikioma lukunsa on Suomi-filmi. En esmes ole nähnyt ensimmäistäkään Risto Orkon ohjausta missään. Liekö kikkaralle kerennyt?

Kathy-kiekot ovat vv. 1933–1937. Saas kattoo, mikä on DVD-versuunien tekninen taso. Mm. aikakauden SF-filmeissä on äänitys välillä niin pahasti vajaa (kait alun perinkin), että katselu on tyssännyt vartissa. Ajankuva tai filmilliset ansiot eivät järin paina, jos dialogi valuu kuin tötterön päästä, jollei savikakulta.

Jätä kommentti