Bluesia Laivurinkadulla

No ei ainaska katrillii ympyräs. Kälätelläs ehtoon ratoks silti jotta.

Kotoleikki on nyte viiko mittane, siis täsä talos. Kerrostaloluukus. Sitä enne sählätti pariski hotlas, likelt vko niiski. Kuvioki o iha hiukka sukkelan tunttune. Yks äijä hakkas köökkii palaasiks, toine heepo (ja virma?) viritti kuivureit, talkkari pyäri jalvois; Vee-virman sälli taas kertto mitä tehrä, jos ossa ensiks kyssy, ja tämän kämpän ja mun välis häärä kolme välikät. Hyvää pvää, kirvesvart?

Kämpäst olis paljoki sanottava. Napsuttelin kuveiki, eten unohra, mut palata. Nyte riittä sanno, et torppa o muavine, ältsyn epäerkonoomine ja sisäl loju kokonaist neljä moterni hvetinkonet, mitä mää en ikän mihenkä tartte. Plus sauna ja ilmastodontti. Plusplus iha helvatumoine hintta — sattusi kuulema. :O

Tosa lauvantain käven koton käänttymäs. Kas kas. Kuivuri oli köökist karonnu! Täytyki huame kyssy, joko tiäretä paluupv. Hyväs lykys voisis tämä vko riittä, evakko. Hurra.

Joobs. Elämä pikkase seiso. Näi lyhkäne aika (ja hotla- yms. seko) on varmast huanoin mahrolline. Ei kerkki asettuma. Ei tiärä mitä tarttis kottotas traijat. Ei oikke ossa tehräkkä juur mittä, kert kaik o vähä niinko viarast. Säästöliäkil, hiljakses ettippäi.

Noh, valitukset o tiätyst niinko viran pualest. Mittä hättä o. Sitäpaitti, kunha taas kottiinki pääse, urputukset jatku siäl pääs samal tahril. See verra finkki. :b

2 kommenttia artikkeliin ”Bluesia Laivurinkadulla”

  1. Jos sää alkasit leikki kulttuurimatkailija ja tehrä päiväretki? :o Enste Linnasse, Kirkko, Torill… loppui voi keksi iha itekki :D *ontuu pakko*

  2. —–>  Polga:

    Ei huano olleska. Käyny miäleski. Täsähä o joki piukas paatti ja monemoist pulju. Föriki o viäres, päässe ylitte.

    HmmmM. Kakola o lojunu akendas, pualiks salamitte, luakka viis vuat. Mahraiskos keret, ny?

Jätä kommentti