Tepsii

Nonni *köhh*. Nakkikattila orotta. Siis, HK-hallisse menos, tänäpäki.

Huakasta ny silti: EN ol tohkeisani.

Tämmöttis ny vaa sattus. Yks assia johti kolmantte. Erellispäivänhä kuultti yhtäkki et #3 palaile Turkku pelama, 17 vuare paussin jälkke. Eilä ap ei viäl tiäretty onk Petu ehtool jo jääl (TPS-Jokerit), ja varoks piti hommat lippu. Heti ko tiketti poltti taskus ni ei. Ei pelaaakkaaa…

Siks varte uusiks. Ihmettelen kyl ittekki. Ihan piänel porukal ei munt normalisest sais kiskottu porkkanaporukoit vahtama. Petu ny vaa ei kauva enä kaukalois heilu, 39 vee. Pakko rynnät. Sitäpaitti, matsi taita alkka sillai et paita numero 3 lasketa hallin katost alas. Ei iha jokapäiväst, sano!

Olsis kans helppo sanno, et tähä se sit jää. Mut totanois. Jos seuravan parin viikon sisäl Turkkuhallis viilettä esmes Mikko Koivu, velipoika Saku, ja Sami Salo, ni… *uubs*

Pual tuntti ja menogs!

# Post skriptumi

Tarskos iha pahuttas lykät ens viiko quiziin pikkane Tepsi-osio? *hähhäh*

Jätä kommentti