Tsirp!

Pakko sanno, mää ole ruvennu tykkämä Twitterist. Passeli pari plokil. Täyrenttävä toissias.

Twitteri voi käytel moneltappa. Mul se o vähä niinko yhristelmä: luannosvihko ja minipäiväkirja. Eihä mun vaivassi rimpsui ny kukka luje, mut pal väli. Munst o kiva läiski kaikemoist mitä miäle tule, simmost piänt, mist ei plokisse ast aineksei riit. Ainaska heti. Viästei tule toissinas plarattu ja lyhty voi sytty, jälkikätte. Uus kulma.

Muitte twitteeristien höpi… *köhh* miälenkiintoset ja sivistyst lissävät esseet, ne jää mult enemäkses kattomati. Tsori. En kerkke, puuhi riittä ilmanki. Mut kuka tiätä, joskus viäl.

Täyty kans paalutta. Jos twitteeri olis pelkästäs älyttömyysvitkuttimen kälätysjatke, en juur pätkääkä piittais. Se o mopiilivempaimes liki turha ja iha liika hankala. Mutko se workki oikke hianost netis, ni eiko menogs.

# Post skriptumi

WTF. WordPress lakkas ottamast tagei juttusse. Kehusik mää juur netti?

2 kommenttia artikkeliin ”Tsirp!”

  1. Kauhiast ol jaksanut perehty, ko (olevanas) muutaki ;) Periaattees ok, mutt siitki vissi äkki tule semne, ett liikaa tarjol tavara? Kaikilt kaikil? En tiärä, joitaki luve, joitaki en. Miälenkiintone periaattees. Varsinki ku mult puuttu älytöine puhelin.

    Jos muute pari juttu: Oleks huamannu, ett kaik oletta sul oleva älytöisen puhelime? Nee lähettä viästei ja vettu mua ketuttaa näpytel vastauksi tekstareil (nää tumput!). Eikä nee enä vasta meileissi normist. Ei ko älytöisimmäl puhelimel vaa kaikk viästit. Prle, eiks niil vois heittä leippi jossai mere rannal *Uittamo*… :D

  2. —–>  Polga:

    Perehtyny en ol määkä. Olen tainnu arvat, et assia on juurki tommottis ko sanot. Hirviä lätinä joka suunnast. Mutei haitta munt, määhä ole hyväkskäyttäjä. :b

    Ahhh, juu. Siin o varmast käyny samaltappa ko vidkuttimis ylensäki, luulla etei muka ilman pärjä. Matoloora, känny, netti, auto…

    Mää kiärttele tota onkelmaa iha siisdist. Jos urella kännynumeero (niinko vaik täsä evakos), ni mää sano et juu onha simmonenki juu, mut äärest harvon virta pääl. Jossan assiapaprus lukiki mun kohral et »Suosii sähköpostia». *hähhäh*

Jätä kommentti