Bullshite off demand

[Kuvakaappaus, JavaScript päälle!] SusuPetal kirjotti kirjan, 2009. Mää lainasi, äske. Siit tuli miäle. Käven pahuttas kattomas et millai se nykyjäs tehrä se omakustanne, book on demand.

Taik siis en käyny. Enkä nähny.

Mää en lakka jankkamast täst. Miks varte netti lykätä härpäkesivui, simmossi mitkä ei näy ilma vidkuttimi. Mikä hyäty?

Helkuti varmast en aktivoittenu mittä. Liki satavarmast näkyis ja KUULUIS joku sääliddävä Flash-verätys. En kaippa simmost. Tiatoi mää kaippa.

Tais homma valu viduralles jo 1990-luvu lopul. Jos oikke muistan ni hötömölö kekatti sitä varte et tiato olis helpost saatavis, misä vaa masinas. Siihe riitti rakenne, hyperlinkit, jokune elementti. Paitti. Tuli mainosmiäs. »Asiakkaat haluavat enemmän liikettä, DYNAAMISTA sisältöä, INTERaktiivisuutta!» Sitä aasiakast ei kukka ol vissi ikän missä nähny, mut siihe lahos systemi. Ropelikotsat valtas kukkulan. Kudpai.

Tim Berners-Lee ehken funderas aikoinas jotta muut. Niinko määki. Pistin juur tarjoukse vetämä häne kirjastas Weaving the Web, 1999. Palata.

4 kommenttia artikkeliin ”Bullshite off demand”

  1. Mää niii kyllästysi, ko tää ketä mul niit hommi teetti, sill oliki Wöördi. Ei se tiänny mittä OO:sta ja puhel vaa, ett rtf:lla painosse. Totanoiskis, meinasi kyll, ett ko töiski taitto peräte mene OO:l, siit PDF:ks kätsyst ja see suara painosse, lehti tule kahre tyäpäivä sisäl jakelusse suara meil. *ei jaksanu selittä, vaiks kiva oli tehräkki see homma* Onneks taiton teke joku, joka ossa. Ja arvas mill? No, Indil tiätty :D *mää nauro iteksen taas*

  2. —–>  Polga:

    Voit arvat et munt hatutta oikke helvati taval toi MS-rutto. Ihanko mailmas ei muut oliska! Ei tartte ko vilkast vaik Firefoxin lisäpalikoit, niit(te) sivui siis. Joka ainova ohje o wintoosa-ohje. Mitäs muist…

    Indy joo. Se taita ol de facto standartti ny, ainaski tstois ja painois. Syystki kyl, fige o! :) *[Ja hveti kallis! (lat.huom.)]*

Jätä kommentti