Reppu ja lainastomies

…siin o varmana simmone pari, et narina lakkaaki heti. Niinko runosuaniki.

No kummiski, autol hätäsest. Repustka ei suuremppa äänt nyte: kolme varamist ainostas orotti. Joskos plaatu, sanottava, ruppeis painama?

Michael Pollan: Oikean ruoan puolesta (Atena, 2010)

Esko Seppänen: Emumunaus (Into, 2012)

SusuPetal: Valkoiset talot (BoD, 2009)

# Oikean ruoan puolesta

Jokune aika takaperi tuli lujettu kotomaine näkemys, Seppo Konttisen oikke ansiokas Suomalainen ruokalasku (Siltala, 2011). Täsä juttele jenkki Kalifoorniast. Rinnakkaisteos niinko, hyvä pari, luule. Ainaska ei paha sana takakanne paalust: »Tarvitsemme oikeaa ruokaa teollisten mössöjen sijaan.» Sisso!

# Emumunaus

Esko Seppäsen tuatanto tarttis luetta peruskoulus. See jälkke vois ruvet suamut puttoilema öökoneist ja Suamenki koohotus loppu. Yks assia o satavarma: tolkun ihmisel tule ikävä, ko täst herrast aika jättä. Samalaissi ei rakennet meijä aikan, palikat o loppu.

# Valkoiset talot

Omakustanne. Salanimi. Tekijä o plokisti ja taiteilija, see verra satun tiätämä. Arvostelijal [tosa linkis] tuppa liävä hypris, mut jos tämä o pualikska nii hyvä, ni ostan kuleksimast. Omatekemist tartte ain tukke ja näin aikoin sitäki enempi. Hyvä Susu!

Näil mene viikko pari. Guud.

Ai nii. Naputteluihi kehkeytys piän paussi. Sunkka mittä erikoist. Oma ploki, eikä huvituttanu. 8:

[Kirjalinkit johta Kirjavinkit-sivuston arvosteluihi]

2 kommenttia artikkeliin ”Reppu ja lainastomies”

Jätä kommentti