Bäk tu… johonkin

Joobs.

Plokin kans o hanskattu ussemppi viikko. Tuhon tiälhä astutti joskus kesäl jo, ko menin virittämä toho palkkisse live-Twittereit. Rupes pykimä. En honannu mone aikka et mist mahrais ol kyse, ja tunnetust tuli vähä muutlaiki puuha. Kutka meni karoksi iha ittestäs.

Ehken olla lähtöruurus, taas. Vankilan kaut. Tiatokantto käven sahamas, oikke urakal, eikä eres karonnukka. WoordPressinki päiviti, hukkamati. Siihe sit kyl puhti loppuski.

Nii, WeePee. Naurus pitelemist. Olen sitä päivitelly harvakses eikä kannat ihmetel, viimiset 3–4 vuat menty takapakki koko aika. Jaksanki tätä vatvo. Miks helvatus tartte ain väsät uuremppa, väännel wanha vinosse? Täsäki o menos jo versuuni 3.5, mut mää ottaisi kiljumal takasi 2.x. En yhtikä kaippa »uuristuksi». Ne o juur niinko Sovjetuunis. Siirretä palikka yläkulmast alakulma, ja huureta Praavra paikal.

Baitöwei, vahtasin tosa eilä Amadeuksen. Piremmäl kaaval, nafti kolme tuntti. Kyl Wolfie vaa oli kova sälli, ei meina kaikot miälest millä…

2 kommenttia artikkeliin ”Bäk tu… johonkin”

  1. Eiks sitä vanha WP:t saa takasi? Tosa yhrel saitil se ainaki vaa on ja pysy eikä sitä uusit mihkä… vaiks kui ain tule härö, ett ”prle, päivit ny jo se uus versuuni” ni ei vaa päivitet?!

  2. —–>  Polga:

    Periaattees juu, käytännös ehkei iha. Jolsei meina päivit, ni ploki kräkätä liki varmast. Mulha käve siltappa jokune vuas takaperi. Jos WeePee on sanota vaik vuare vanha, ni see on ko honukkiputeli, pahiksil.

    Toisen kaut WP kaippa kylkees 4–5 turvavirityst muuteski, uus taik vanha. Eilä ehtool ittekki kyhäsi. Niitte kans vois vaik pärjätki, 2.x verssiolki. Siit vaa koklama. ;)

Jätä kommentti