Syä sää, mää en pirä hevost

Vähäks taas huvitutta tämä »kohu». Jostai ulkolaisist purkeist on kuulemma löytyny hevost. Sisso.

Jos ava minkä vaa kaupast hommatu purnuka, ni ossak maallikko muka sanno mikä elukka siihe o tapettu? Vaik maistaiski? Eik se o sillo yks lysti: Hevost, siamperä, kanaa, sammakkoo, koiraa, etanaa taik kärmest — samaltappa henkettömi kaik. Purkki auki ja SLURPS?!

Mää ole tunnetust enkla. Jotta o vissi täsäki mitä en ymmär. :D

2 kommenttia artikkeliin ”Syä sää, mää en pirä hevost”

  1. —–>  Tipu:

    Latexia!

    Btw, purkkikuonaa on kai hotkittu jostain Napon ajoista asti eli luokkaa 200 vuotta. Suomessakin puolet siitä. En muista pahempaa urputusta 1950-luvun sikanaudasta. Herkkuva aivan taisi olla, pappilan kellarissa.

    Semivegen huulilla tietenkin heiluu. *siitäs saatte :b*

Jätä kommentti